Interesno e edna rabota ,sekogas koga MOSAD ili CIA predupreduvat i sekogas se slucuvat vakvi napadi.madrid ,london ,burgas, i se naokolu ,neli vam ne vie malce somneno ova rabota,plus i toa sto prstot sega se vperuva kon iran bozem vie ste go storile i odmah napad juriiiiis ,isto kako irak i afganistan i na kraj rezultatot nisto,ama ova ne me cudi , sum se naucil jas so vakvi kafirski raboti ,bili jevrejski bilo hristijanski,ama me cudi kolku nisko mislat nekoi ovdeka vo forumot ,toa ime od inaet i mrzenje na druga vera i nacija ,citam celo vreme ,muslimansko ,albansko ,ova ona ,ama zasto ne go gledate sebesi malce kaj se naogate ,ili nemate tolkju sposobnostda gi razjansnite vasite personalni i drzavni problemi ,pa se fakate za bugarija ,grcija ,palestina ,.....
bombas ... mene ne mi jasno edna rabota ,koga bombata bila vo autobus ,zasto covekot da se ubie koga imal moznost toa dago pravi gospodinksi,ami ako sakal da ima poveke zrtvi zasto ne go vnesel vo avion koga veke bombata ja imal vo race i pez problemi mozel da go pikne vo avion,a i edno drugo me cudi ,ako nekoj im pomagal ne mozam da svatam kako al kaeda uspeala da vnese svoj covek tamu i da ne znae MOSADi red drugi porasanja imam sto ednostavno me trat da mislam so sigurnost deka tuka ima prs MOSAD ,CIA I BUGARSKITE VLASTI za potoa nivnite aerodromi da se upotrebuvat protiv iran