Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А да пробаш сам да го направиш тоа.
Пиши на гугл face replacement in photoshop tutorial.
Пробај сам поинтересно е и ќе научиш нешто.

Пробував на многу начини....ама не го знам мн мн фотошопов така да ни еден начин не беше успешен се некако како отсечен носот ми испага :) да има некој да ми покаже понатаму лесно е....:helou:

Може ли некој да направи меморандум за да видам како се прави. Поздрав:smir:

Најважно од се е да го експортираш фајлот во WMF формат, така зафаќа најмалце место. После тоа е едноставно, го ставаш во Word го сејвнуваш ко темплејт и чао пријатно.

Еве ти еден меморандум за пример што го имам правено, гледај да е во склоп со логото и боите, да е едноставен а фенси.
picture1mj6.png

И уште неколку чисто инспиративни да ти бидат
91fc4385e2807b0f.jpg

letterhead_set_by_dorcasss.jpg

prt_1005_num1_big.jpg

Letterhead_by_ChasedbySilence.jpg

Letterhead__PTD_by_MadmansMelody.jpg

copyof234358923aeb7026ezh2.jpg

Еве со што се занимавав вечерва :kesa: иначе нема ли кандидати за тоа со прасето?:nesum:

ctrl+alt+del и во processes исклучи ги iexplorer.exe и iexplore.exe а можи и виндовс експлорер да ти прави проблеми пробај стартоваја инсталацијата и исклучи го експлорер.ехе од процеси

се надевам дека помогнав

ctrl+alt+del и во processes исклучи ги iexplorer.exe и iexplore.exe а можи и виндовс експлорер да ти прави проблеми пробај стартоваја инсталацијата и исклучи го експлорер.ехе од процеси

се надевам дека помогнав
koga ke go zatvoram iexplore.exe pak mi izleva

Portable Photshop ти е уствари за едноставна акции и функции, како за лап топ, али за дома тоа го снимиш а работиш фотошоп тоа е смешно.

Дечки да не може некој сериал да ми најде за CS3 ?

Ако ја имаш Adobe Photoshop CS3 Extended v10.0 нема многу да ти помогне сериски број, ако ја имаш таа верзија која ја наведов погоре, пиши ми ПП ќе ти пратам крак ако сакаш.

ama jas imam Vista dali toa nesto vrska???
:toe:

Едно време и јас го имав истиот проблем, провери дали имаш 3 процеси кои се викаат iexplore.exe, ако имаш 3 процеси такви сите изгасни ги, или пак иди у Run и пиши msconfig и во прозорот кој ќе ти се појави иди у делот на startup и изгасни го процесот iexplore.exe и рестарирај го компјутерот и ќе можеш да инсталираш фотошоп (е сеа не сум сигурен дали и на виста е исто како на ИксПе, ама мислам дека е исто).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom