Фала.Повели.
![]()
Анета, секаде кај што имам работено меморнадумот сум го правел во Word (исто така и на доста места го прават во Excel). Такада, кажи што поточно ти треба од меморандумот за да би го правела во фотошоп, па да видиме што и како ? :/Може ли некој да направи меморандум за да видам како се прави. Поздрав:smir:
Може некој да објасни како се тргаат позадините?Фала однапред,:helou:Повели.
![]()
За да ја тргнам позадината ја отворам сликата и отворам нова со иста големина ама транспарентна и ја префрлувам таа со бела позадина врз транспарентната и после белото го селектирам со Magic Want Tool (Може некој да објасни како се тргаат позадините?Фала однапред,:helou:
Супер објасни :back: фалаЗа да ја тргнам позадината ја отворам сликата и отворам нова со иста големина ама транспарентна и ја префрлувам таа со бела позадина врз транспарентната и после белото го селектирам со Magic Want Tool () и стискам delate на тастатурата, се брише и сликата се зачувува со Save Аs... и ќе наместиш .gif или .png формат.![]()
Се надевам добро објаснив.![]()
На следниов начин ти е полесно:Може некој да објасни како се тргаат позадините?Фала однапред,:helou:
Ке се нафати ли некој да ми направи една ваква слика ( поточно како првата) само наместо мечка само нос на прасе да има ништо друго?Ако мозе :back::helou:![]()
После кајгана утакмица
![]()
А слика од тебе од каде да најдамКе се нафати ли некој да ми направи една ваква слика ( поточно како првата) само наместо мечка само нос на прасе да има ништо друго?Ако мозе :back::helou: