Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Ова ке биде многу,многу тешка сезона,
Галијани треба да извади некој трик од ракавот и да донесе некој квалитетен играч а Алегри да извади 200% од сите играчи.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Браво ја предвидовте цела сезона од еден тим трофео кој никој не го сфаќа сериозно...АЛАЛ ДА ВИ Е!!!

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Треба ново правило во клубот: Кој не игра добро, Берлускони женската да му ја опне еднаш :pos:

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.463
Поени од реакции
14.901
А имаше некој добро што изигра? :) Само да се плачело. :)

Албертаци ме изненади, Кристанте секогаш ми се допаѓал како игра, Кармона е играч што многу ветува, а Месбах решил да докажува дека не треба да го продадат :), Траоре во второ заличи на нешто...

И да, според нашите проценки Таиво требаше да биде фудбалерчина, така се пишуваше после натпреварот со Баерн... така да, почекајте да изиграат некој натпревар повеќе, па после ќе збориме (сигурно дека нема сите да се докажат и ќе има што ќе не нервираат и ќе ги плукаме, но полека).

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
ТРАОРЕ,АЧЕРБИ :facepalm: Ебате засилувањата.
БОАТЕНГ(y)
АЛБЕРТАЦИ- Пријатно ме изненади детето вечерва,беше најдобар во одбраната.Перспективен играч,со неверојатна цврстина и физичка подоготвеност.Позајмиците и баш не му се погодија ама шо е тука е,според вечерва прикажаното мислам дека заслужува да му се даде шанса во првиот тим.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Во лош термин го ставија турнирчево па го пропуштив и неможам да коментирам но немојте да судите за некој играч дали ќе го биде или не по едно полувреме.Најпрост пример за ова е Таиво...црниов го изеде Робен на пријателската па после тоа во Италија начисто се изгуби.Ме радува тоа што читам пофални зборови за младинците но мислам дека оваа година е премногу рано за да се потпреме на нив.Од наредната година за ова би можело да се размисли со тоа што оваа година би добивале шанса да играат по неколку минути како што беше со Де Шиљо.

п.с Со Шалке мислам дека тимот ќе биде комплетен со исклучок на Пато и тоа ќе биде утакмица кога од прилика ќе се знае каква ќе биде играта на Милан...ако има некаква игра.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Со Шалке нема да биде комплетен тимот бидејќи се игра во Германија, а на оние што играа на еуро до 24 им е одморот.
За Челзи и Реал на турнеата во Америка сите ќе бидат спремни.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Со Шалке нема да биде комплетен тимот бидејќи се игра во Германија, а на оние што играа на еуро до 24 им е одморот.
За Челзи и Реал на турнеата во Америка сите ќе бидат спремни.
Моја грешка...мислев дека покасно е утакмицата со Шалке.

п.с Сега гледам на каков терен играле...цела среќа е што нема повредени играчи од нашиве. :)

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Добро бе никој не забележи дека против Интер капитен ни беше АНТОНИНИ.:pos:
:facepalm:
П.С Шарави би можел и прва постава да игра:icon_lol:Да се проба со него на местото на Ибра,а со парите што ги планираат за земање на шпиц(ако и планираат воопшто) да се земе играч од типот на Гансо,Хернанес,Ериксен.. итн.Секако без нов стопер(квалитетен) по можност и добар лев бек нека не планираат да почнат сезона.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Со Матри можда не се праи револуција и никако не поддржувам само тој да биде земен као “замена“ за Ибрахимович. Ама ипак според мене, Матри е најмалку класа над Макси Лопез. Ако рачунаат само на него-тогаш никако! Ако рачунаат на него и на уште еден плус во нападот-тогаш бел бумбар од мене. A и дете на Милан е, па се надевам дека ќе има мотив плус за докажување и труд. Не верувам дека ќе го платат во кеш и ќе биде дефинитивен трансфер, мислам дека или ќе го земат во некоја комбинација као Аквилани минатата сезона (позајмица со облигација некоја) или уопште нема да го земаат.
Се надевам дека рачунаат на двајца напаѓачи плус летово затоа што прашање е колку Касано може да издржи и колку често може да игра, можда и ќе побара да си оди, а и прашање е колку Пато ќе биде здрав. Очекувам двајца нови напаѓачи, а не би исклучил и заминување на Касано.

Колку и да сакаме да ги форсираме младите како Ганц во прв тим како бекап опции, факт е дека уште не се спремни за тоа.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Само молам бога да не го гледаме капитенот на позицијата каде што играја МВБ и Пирло,да се проба со Монтоливо таму би било најдобро,зашо ако игра пензионеров на оваа важна позиција ќе треба под седативи да ја гледаме секоја утакмица.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Колку и да сакаме да ги форсираме младите како Ганц во прв тим како бекап опции, факт е дека уште не се спремни за тоа.
Кармона Кристиани и Валоти можат да им се даде епизодна улога сезонава...не мора баш прв тим али сите да изиграат по 10тина утакмици...Многу ми се допадна нивната игра против интер...: :) се гледа дека се работи за талентирани играчи :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.434
Незнам зашто нашиве Коло Туре не им текнало да го земат, 3-4 милиони бараат Сити за него, ја мислим дека типов вреди да му се даде шанса, има 31 година, има уште 3-4 години топ фудбал у него...

Kajgana Shop

На врв Bottom