Никој не ме разбра што сакав да кажа,а
IgorChete понекогаш ни он самиот не се сфаќа што вели
(шала)
Иначе,еве вака.МВила иде,сега Вилшер е повреден.Играме средина МВила , Сонг, Артета,со тоа што МВила е главниот деструктивец,Артета игра понапред,аСонг е всушност поддршка и за двајцата.Вилшер кога ќе дојде то ќе биде у пм...Значи чекајте го Мај,наредна година...Додека да се адаптира и слични срања,Артета отиде со годините.Оваа сезона уште топ,веќе наредна ќе почна да паѓа,со што Артета би ни бил супер замена и играч што би играл 25+.А Ремзи,да ви го напикам на сите шо го преферирате Ремзи.Ма дајте мрш неможам да го гледам то копиље,матер му јебем,се женско шо е у фамилија ќе му го оплодам.Не е то играч.То е исто ко да ми кажете ја пред 10 години шо сум праел у земјоделско.Еее овој Мето ѕвер бе.За Ремзи не ми прајте муабет.
Значи поентата ми е , дека Артета има уште година дена ,година ипол врвно играње.мВила би ни дошол ко кец на десетка.Додека да се управи Вилшер,тројката ни е Мвила,Сонг,Артета,со што тука ќе ротира и Росицки,како и племето гнасно Ремзи.Диаби,нормално во болница цел овој период.
Е сега,доколку Венгер сака да му ја прекомандува позицијата на Артета и да го направи ДМФ,тогаш сигурно ќе зема некој Ганзо,Манзо,со што Артета ќе ти дое ДМФ да игра.
Значи по ваша логика,на Арсенал не му потребен играч од средина? Ќе крпеме додека можеме и во Премиер и во ЛШ и Карлинг куп и ФА куп,поточно ќе играме цела сезона со 3ца играчи,зошто , затоа што никој од Артета , Сонг и Мвила нема да седе на клупа????Алоооо,каква клупа кога се игра повеќе од50 утакмици во една сезона...Секој од овие ќе добие 30+ мајка му стара.
И Окс,никаква средина дечки.Детето е родено да рие по бочните страни.