Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Го гледам, онака распоердот и смеа ме фати. Демек, Final FA Cup, League Cup Final and Champions League Final. Демек испланирано се ние, само уште да стигниме до таму :D :pos::pos:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Го гледам, онака распоердот и смеа ме фати. Демек, Final FA Cup, League Cup Final and Champions League Final. Демек испланирано се ние, само уште да стигниме до таму :D :pos::pos:
Секоја сезона е така.Тоа демек,евентуално ако Арсенал игра финале во некој од тие купови,кога ќе се одигра... :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Подолски ќе носи 10ка,Жиру 12ка. Идиотот дефинитивно ќе си иде. Му посакувам да му се вратат старите ,,добри'' времиња што ги имаше во Арсенал.
http://en.wikipedia.org/wiki/Arsenal_F.C.#First-team_squad
Уживај друже, ќе им се приклучи на групата на играчи што го напуштиле Арсенал и ќе жали цел живот за тоа......Не знам што му дозволуваат да тренира со нив, само шири негативна енергија буљашот......

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Што пари му земавме на вела ?

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Значи да резимираме, Јунајтед официјално дал понуда, Сити и Јувентус сериозно се заинтересирани. Ако отиде во Јунајтед тој фудбалер за мене никогаш и не постоел, ако Венгер се согласи РВП да отиде во Јунајтед дефинитвно клубот веќе губи осет со фудбалот е обичен бизнис за продавање играчи.

Подобро во Јувентус ако треба и за 10 милиони помала сума од таа што ќе ја нудат Сити и Јунајтед, и така нема да ги потрошат тие пари, а најарно, остави РВП го во клубот до другото лето, стави го во резервите, ќе видам кој ќе го купи одгодина 30 годишен кој не играл цела сезона, треба малце клубот да покаже заби, доста веќе сите не заебаат како ќе стигнат, треба да се даде пример, и за сите други играчи кои мислат да го напуштат клубот вака педерски (како Фламини, Насри, РВП) и за сите клубови кои мислат дека така лесно ќе ги земаат најдобрите играчи на Арсенал.

На крај Фабрегас испадна најпоштен од сите.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Слика за почит!!!
Многу нешта се објаснети со оваа слика... само ме чуди како Тотенхем има само 6 позитива кога многу спукаа... воедно СТОУК 60 во позитива...е и тоа е чудо!

Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
Значи да резимираме, Јунајтед официјално дал понуда, Сити и Јувентус сериозно се заинтересирани. Ако отиде во Јунајтед тој фудбалер за мене никогаш и не постоел, ако Венгер се согласи РВП да отиде во Јунајтед дефинитвно клубот веќе губи осет со фудбалот е обичен бизнис за продавање играчи.

Подобро во Јувентус ако треба и за 10 милиони помала сума од таа што ќе ја нудат Сити и Јунајтед, и така нема да ги потрошат тие пари, а најарно, остави РВП го во клубот до другото лето, стави го во резервите, ќе видам кој ќе го купи одгодина 30 годишен кој не играл цела сезона, треба малце клубот да покаже заби, доста веќе сите не заебаат како ќе стигнат, треба да се даде пример, и за сите други играчи кои мислат да го напуштат клубот вака педерски (како Фламини, Насри, РВП) и за сите клубови кои мислат дека така лесно ќе ги земаат најдобрите играчи на Арсенал.

На крај Фабрегас испадна најпоштен од сите.
И догодина да си оди за без пари ко можиме да лапниме сеа преку 20 милиони? Која ќе биди поентата на та постапка освен само лична сатисфакција...не лупајте зелени само.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
И догодина да си оди за без пари ко можиме да лапниме сеа преку 20 милиони? Која ќе биди поентата на та постапка освен само лична сатисфакција...не лупајте зелени само.
И шо ако лапниме 20 милиони, шо ќе направи клубот со тие пари, во што се инвестираа 40 милиони од Туре и Адебајор, 60 милиони од Цеск и Насри? Клубот треба да покаже заби, Венгер треба да покаже дека сеуште води врвен клуб а не академија за играчи на Сити и Барса.

Што е поентата да го продадеш Ван Перси за 20 милиони на Манчестер Јунејтед, како треба ние да се осеќаме во врска со тоа? Па голем кур ако си одел без пари.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Тие 20 милиони ќе ги поделат во одборот, а ако не го продадеме ќе се стави крај на неколку годишната традиција на продавање најдобри играчи! А Сити и останати "клубови" нема да не потценуваат!

Плус копиљот заслужува да му се уништи формата!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.728
Поени од реакции
21.311
Леле бруко дај држете го РВП подалеку од Јунајтед живти се :facepalm:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
И само да потсетам, Венгер лани беше спремен до последен момент да го задржи Насри уште една година и да го пушти потоа како слободен играч, но некој го притисна за да го продадеме, сега пак ли ќе го гледаме истото сценарио, еве нека не нас, како Венгер ќе се осеќа да си го продаде еден од своите најдобри играчи, талент кој го открил и го зел ефтино, го чекал да се развие како играч, го трпел со сите повреди и приватни проблеми, и тоа да го продаде на клубот кој му беше најголем ривал.

Викам „му беше“ оти голема е дилемата дали Арсенал сеуште е вистински ривал на М.Јунајтед.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Па уште и на тренинг го викнале, дај му таму косилката нека го среди теренот....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-continue-pre-season-training
Ma не ми излгеда како да е тажен што е тука на тренингов искрено..
Жиру ми е многу среќен односно најсреќен и најголеми фокуси гледам над него... само не ми се допаѓа дружбата со сонародникот негов Скилачи.. ќе го води по лоши патеки тој :D
Кош е исто така моќен!
Само ме изненадува што Арша е назад и спремен и весел.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom