Машка фризура

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
xxaxaax, не :) зошто кога ќе видат ваква фризура, ПОВЕЌЕТО мислат дека тие што ја имаат фризурата се фанови на џастин ? :/
џастин?! you call him justin?!

Иначе, ти гарантирам дека ако има некој тип како мене на пример тамо кај што живееш ќе те скине од заебавање дека си женско со таква фризура.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Дечко, супер е фризурата, не ги слушај.
Ама ако ги криеш ушите, поарно оди на операција. Се решава со локална анестезија и мислам дека не те ни задржуваат во болница.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.233
Има ли нешто подобро од кратка коса :D И јас ја правев така до основно, али сега не и давам да мрдне повеќе од 1 цм :DСе чудам како сум ја носел таква :pos:

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
остај ги бе што сакат нека ти зворуват сеа јастин мастин . ако мислиш дека ке ти стои исчувај ја ако си ископлексиран од ушите можеби ќе ти ја дигне самодовербата битно твое нека си е не питај на форум каков фриз да си напраиш па ако не си задоволен не е страшно ке идеш ке се ишишаш ;)

Член од
16 јули 2012
Мислења
86
Поени од реакции
8
zdravo moze sovet za dobra frizura nemozam nikako da ja namestam kosata
neam idea

M

.:makedonec:.

Гостин

Нешто вакво ...(y)

Или вакво ... а може да си направам нешто измеѓу нив ...:D

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.606
Поени од реакции
2.224
Ако имаш 14 години тераја, прави кава сакаш фризура. Јас до 17 имав слична. Секој ден ја миев секој ден ми се растураше и ме нервираше...
Сега имам кратка нормална коса, и се чудам кој ѓавол ме терал да не се шишам.

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Кога ќе ми текне дека сум носел ваква фризура ме фаќа срам.
Исто...

Јас од 5 до 8 имав долга коса, ама ни долга ни кратка - еве слична на Курт Кобеин. На крајта на 8мо се истрижав 2ка и 3 месеци мирна ми глава...:D

Член од
19 јули 2012
Мислења
12
Поени од реакции
2
Подобро си направи операција на ушите отколку ваква фризура. Не е страшно тоа за една недела си како нов. ;)
Мене не ми е за ушите. Мене повеќе ми личи таква фризура отколку кратка.
--- надополнето: 20 јули 2012 во 14:09 ---
Ако целта ти е со фризурата да ги скриеш клемпавите уши не ја прави.
Поарно иди си на операција ќе ти ги средат...нема ништо срамно во тоа, исто ко да одиш заб да правиш.
Инаку поминав многу фризури од долги до кратки. И се сеќавам точно ова време минатата година ме фаќаше нервоза од косава и отидов на бербер онака во стилот "што ја ебам ќе ја сечам" и типот ме гледа и вика како да ја правиме, му реков шишај со машинка двојка...и неговата реакција беше кој се шишал кратко веќе никогаш не пуштил коса...си реков у себе "yeah right" и еве после година дена додека го пишувам постот пак ми е двојка..мислам дека е време да ја пуштам да расте малку :pos:
Мене не ми е за ушите. Мене повеќе ми личи таква фризура отколку кратка.
--- надополнето: 20 јули 2012 во 14:10 ---
џастин?! you call him justin?!

Иначе, ти гарантирам дека ако има некој тип како мене на пример тамо кај што живееш ќе те скине од заебавање дека си женско со таква фризура.
Хаха, не се секирај никој не заебава тука за ваква фризура бтw како да го викам ? Така му е името xD

Kajgana Shop

На врв Bottom