Машка фризура

• Креатор на темата Креатор на темата beyourself
  • Време на започнување Време на започнување
I lol'd ..

исчувај ја, направи ја ..ако не ти се допаѓа - ошишај се кратко .. simple as is, isn't it?

лесно можеш да исшишаш долга коса, проблемот е тешкото раснење ;)

Колку е само убаво смајливо... баш сум љубопитен да дознаам зошто го пиша ? :)))))))

затоа шо е воодушевен од твојта awesomeness :)

тиња фризура е тоа само сакав да кажам.....ама се глеа по годините

Па од тебе, дефинитивно повеќе знам. Не го лажи детето не ја бива фризурата. Многу е тиња......
Што знам,мене искрено оваа од Моус повеќе ми се свиѓа,него таа на првата страна.

Па од тебе, дефинитивно повеќе знам. Не го лажи детето не ја бива фризурата. Многу е тиња......

Taa e барем машка фризура ако не друго, over and out.

Гледам..Дефинитивно си стручњак на ова поле<..Дај му и некој совет за лакирање нокти,и нанесување шминка...Сигурно ќе му биде потребно,штом ја одбере посакуваната AWESOME фриЅура..

Кога ќе ми текне дека сум носел ваква фризура ме фаќа срам.

Подобро си направи операција на ушите отколку ваква фризура. Не е страшно тоа за една недела си како нов. ;)

Ако целта ти е со фризурата да ги скриеш клемпавите уши не ја прави.
Поарно иди си на операција ќе ти ги средат...нема ништо срамно во тоа, исто ко да одиш заб да правиш.
Инаку поминав многу фризури од долги до кратки. И се сеќавам точно ова време минатата година ме фаќаше нервоза од косава и отидов на бербер онака во стилот "што ја ебам ќе ја сечам" и типот ме гледа и вика како да ја правиме, му реков шишај со машинка двојка...и неговата реакција беше кој се шишал кратко веќе никогаш не пуштил коса...си реков у себе "yeah right" и еве после година дена додека го пишувам постот пак ми е двојка..мислам дека е време да ја пуштам да расте малку :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom