Машка фризура

• Креатор на темата Креатор на темата beyourself
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво 14 години сум, сакам да иам ваква фризура:
моментално ми е кратка косата, пошо лето е жешко исл. Но за во зима сакам да ја оставам да порасне и сега не сваќам, од кога ќе порасне да зеам слика на Тел. да ја однесам на фризер и да му речам да ми ја направи ваква? :confused: И доколку некој веќе имал ваква дали е тешко да се одржува, мислам треба ли премногу нега и внимание на неа.. Од една страна сакам, а од друга не сум сигурен дали ќе стојат деловите кај ушите како што треба, пошто не ми се баш во ред ушите, поточно кажано имам 'клампави уши' :(. Сигурно ќе наиде некој што ќе ме исмејува.. Слободно навикнат сум (y) ... Доколку не е на место темава се надевам ќе ја преместат админите/модераторите..
Барав ваква слична тема ме фати мрза и направив нова.. Ви благодарам однапред. :)

46435.jpg

24y1u1s.jpg

e397f_dda26_hair2C_hairstyles2C_Hairstyles_Pictures_3c21d9e25037d147d780c2245cc55fa5.jpg

Се согласувам со членовите погоре кои ги ставија овие слики, далеку подобро ќе ти стојат него таа што ја стави во твојот почетен пост. Особено првата слика, земајќи го фактот дека имаш малку клемпавести уши, многу, многу подобро ќе ти стои.

46435.jpg

24y1u1s.jpg

e397f_dda26_hair2C_hairstyles2C_Hairstyles_Pictures_3c21d9e25037d147d780c2245cc55fa5.jpg

Се согласувам со членовите погоре кои ги ставија овие слики, далеку подобро ќе ти стојат него таа што ја стави во твојот почетен пост. Особено првата слика, земајќи го фактот дека имаш малку клемпавести уши, многу, многу подобро ќе ти стои.
:pos:

Зошто е смешно? Па навистина подобро ќе му стои - што му фали на типот погоре?
Smesno mi e ''klempavesti ushi'' de toa a inace u pravo si za drugoto ;)
--- надополнето: 25 август 2012 во 17:12 ---
David-Beckham-2012-31533.jpg
Од пред една недела имам нова флизура :D ваква :P

Smesno mi e ''klempavesti ushi'' de toa a inace u pravo si za drugoto ;)
--- надополнето: 25 август 2012 во 17:12 ---
David-Beckham-2012-31533.jpg
Од пред една недела имам нова флизура :D ваква :P
Не ја покажува :P

beckam 2012 ili popoznata alkatraz :D

David-Beckham-Hair-2012-10.jpg

Вака нешто?

И кога прикачуваш слики, прикачувај ги на imgur.com, најдобар е. Ретко некоја да ја снема, да не можат други да ја видат.

Ма да народов наш нее учен на фрикови , гајле ми е ;)

Абе заборави на Боки 13 ти? :D

Не се ставај во фрикови, фризура за пример имаш - треба да научат машкиве малку за стил.

David-Beckham-Hair-2012-10.jpg

Вака нешто?

И кога прикачуваш слики, прикачувај ги на imgur.com, најдобар е. Ретко некоја да ја снема, да не можат други да ја видат.

Многу лакови и други средства треба за ваква да ти стои косата,just sayin' :)

Многу лакови и други средства треба за ваква да ти стои косата,just sayin' :)

Никој не рече дека убавината нема цена и е бесплатна :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom