Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Сум имал среќа да ги користам и двата телефона подобар впечаток ми има оставено хтц-то дизајр ХД.Има малце поголем екран повеќе рам меморија значи се си работи мазно без никакви лагирања сега во јули испаѓа и официјалниот апдејт за телефонот ice cream сендвичот ако не сакаш да се замараш со рутирања.Има 8 мегапиксели камери наспроти 5 на самсунгот иако не е некоја толку голема разлика за на компјутер барем за мене.Што ми беше најбитно од аспект на камерата е тоа што голем минус има самсунгот што нема никаков блиц за разлика од хтц-то кој има лед блиц и тоа доста јако светло така да за сликање и снимање така да навечер не очекувај убави слики и видеа од самсунгот.Батеријата повеќе ми траеше на самсунгот али сепак тоа зависи многу многу и од користење.Кога би требало да бирам од овие два телефона би идел на хтц-то ако веќе немам уште некој динар плус да земам самсунг С2 кој ги убива двата телефона во секој аспект :)
Официјалниот апдејт е откажан и тоа официјално од пред некој ден, причина мизерни перформанси
ама секогаш има кастом ромови што работат турбо

камерата на дхд е подобра и видеото е перверзии, снимав на концерт снимките се многу добри

Член од
20 јуни 2009
Мислења
75
Поени од реакции
13
Официјалниот апдејт е откажан и тоа официјално од пред некој ден, причина мизерни перформанси

камерата на дхд е подобра и видеото е перверзии, снимав на концерт снимките се многу добри
некој кастом ром кај што ќе работи камерата да не знаеш ?

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678

Да беше откажан, но сега има промена, ке го добијат апдејтот на ICS сите телефони (Јули - Август) само не тие кои се на мрежата на Telus. Повеке околу ова тука :
http://www.gsmarena.com/ics_update_for_htc_desire_hd_reportedly_canned-news-4524.php

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Дали можи на htc evo 3d да уклучам звучници, оние за на компјутер шо се, обичните да ги речам ?

Член од
20 јуни 2009
Мислења
75
Поени од реакции
13
Дали можи на htc evo 3d да уклучам звучници, оние за на компјутер шо се, обичните да ги речам ?
Телефонот има 3.5мм џек, така да може.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 00:24 ---
Побарај на XDA девелоперс, немам ставано 4ка порано го имав дхд
Па имам побарано ама сите се такви фалични..или камера или нешто друго не работи...мислев да не знаеш некој тестиран добар..
нема врска, ваљда ќе излезе официјале ицс

Член од
20 август 2009
Мислења
65
Поени од реакции
5
Дечки имам Alcatel onetouch 813
http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/messaging/ot-813.html
но незнам зошто неможам да гледам никакви видеа преку интернет (WiFi).
на пример преку опера отварам youtube и кога пуштам видео ми се отвора преку стандардната програма на телефонот што е за интернет и ми се појавува "No need for thumbail " и потоа ми писува неуспешно конектрирање.
Пробав и со ONE TOUCH Upgrade програмата но вика дека ја има последната верзија. а проблемот останува ...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Телефон самсунг s8300 се си работи океј али воопшто нема глас ни мелодија ни ништо.Што може да е и дали се поправа менува нормално колку пари :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Телефон самсунг s8300 се си работи океј али воопшто нема глас ни мелодија ни ништо.Што може да е и дали се поправа менува нормално колку пари :)
Јеп флет кабел ти е проблем

Член од
7 февруари 2012
Мислења
26
Поени од реакции
2
Blackberry Torch 9860 vs Alcatel OT 995 ???
Блегбери-то е многу поскапо и појака марка, но сепак Алкател-от е појак на изглед, поголем дисплеј и повеќе ми прави мерак. Со опциите се тука некаде, но ме интересира дали некој имал можност да тестира некој од овие два телефони? Пишете ваши мислења и предлози кој телефон би ми го препорачале. Благодарам однапред.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Blackberry Torch 9860 vs Alcatel OT 995 ???
Блегбери-то е многу поскапо и појака марка, но сепак Алкател-от е појак на изглед, поголем дисплеј и повеќе ми прави мерак. Со опциите се тука некаде, но ме интересира дали некој имал можност да тестира некој од овие два телефони? Пишете ваши мислења и предлози кој телефон би ми го препорачале. Благодарам однапред.
Alcatel дефинитивно и на изглед e поубав плус имаш андроид а тоа е најбитно.

Член од
17 декември 2007
Мислења
28
Поени од реакции
5
Дајте мислење за Alcatel ot 995 дали го има користено некој и дали знаете нешто во врска со ви-фиот на мн места по нет гледам се жалаат нешто му се исклучувал појма немам.

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
ako nekoj ima Lg optimus l3 da mi kaze kako da si stavam moja muzika na porakite bidejki mi gi dava samo onie od telefonot na pocetokot mozev da stavam eve sega nemozam sto e rabotata

Kajgana Shop

На врв Bottom