Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Официјалниот апдејт е откажан и тоа официјално од пред некој ден, причина мизерни перформансиСум имал среќа да ги користам и двата телефона подобар впечаток ми има оставено хтц-то дизајр ХД.Има малце поголем екран повеќе рам меморија значи се си работи мазно без никакви лагирања сега во јули испаѓа и официјалниот апдејт за телефонот ice cream сендвичот ако не сакаш да се замараш со рутирања.Има 8 мегапиксели камери наспроти 5 на самсунгот иако не е некоја толку голема разлика за на компјутер барем за мене.Што ми беше најбитно од аспект на камерата е тоа што голем минус има самсунгот што нема никаков блиц за разлика од хтц-то кој има лед блиц и тоа доста јако светло така да за сликање и снимање така да навечер не очекувај убави слики и видеа од самсунгот.Батеријата повеќе ми траеше на самсунгот али сепак тоа зависи многу многу и од користење.Кога би требало да бирам од овие два телефона би идел на хтц-то ако веќе немам уште некој динар плус да земам самсунг С2 кој ги убива двата телефона во секој аспект
ама секогаш има кастом ромови што работат турбо
камерата на дхд е подобра и видеото е перверзии, снимав на концерт снимките се многу добри