Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.314
Универзумот и глупостите на управата на Интер се неограничени.

D

draft

Гостин
Spored GDS gotovo, naredena e rabotava za Mudingai, 2m evra, taka nesto, nek se ugode.
2.5м евра плус младинец по нивни избор (Ливаја се спомнува). :facepalm:
Три годишен договор со можност за уште година плус. :facepalm:

Gaby Mudingayi To Make Inter Debut In Europa League?

Пааа нормалнооооо. Сигурно нема детиштено Данкан да ми игра во ЛЕ, на 31yo Габи и треба playing time за да стане подобра. :facepalm:

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Со Мудингаи и Паласио ќе правиме ли конкурентен тим за освојување на скудето?
Ханданович ок,ама Цезар можеше уште некоја сезона да остане.Лусио,те имам на аватар веднаш те менувам!Се поставува прашањето колку нови шешири има додадено Бранка во неговата колекција од патувањато по трансфери ширум светот?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.486
Da da, zaradi toa, daj Syn ne tropaj ti vakvi raboti, barem ti sekogash si bil onaka zaedno so Io ste udrele naj racionalni postovi, ama ova demek e zemen Moody za da drugive pochnaat da igrat mozhe da chekash samo spasov da go pishe...

ako dojde, bojkotiram sve, mame nivno...
Dobro be, kako od toj post uspea ova da go skontas stvarno ne mi e jasno. :pos:
Ednostavno e, Mudingai e zemen za da Kambi ni se gleda ko Maradona, kapiras li ?
Ko Noccerino sto e Xavi u sporedba so Muntari u Milan.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Dobro be, kako od toj post uspea ova da go skontas stvarno ne mi e jasno. :pos:
Ednostavno e, Mudingai e zemen za da Kambi ni se gleda ko Maradona, kapiras li ?
Ko Noccerino sto e Xavi u sporedba so Muntari u Milan.
Ночерино и за Камбиасо моментално е Чави камоли за МУнтари и Мудингаи:facepalm:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Досега за Пацини имало стигнато 3 понуди, една од Вердер вредна 10 милиони, но Пацини сите ги одбил.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Сака во Јувентус затоа.

Нека го дадат зошто да не ако нудат добра сума. Којзнае каков играч е па ке им донесе титула... па и таму ке седи на клупа.
Или нека го заменат со Красич и онака минатата сеозна бевме заинтересирани за него, барем според шпекулациите.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.388
Поени од реакции
26.377
Шала на страна али Мунтари се побрка откако премина во Милан, многу добри натпревари одигра за Милан, не ми е јасно како во Интер се изгуби, а во Милан се повампири :rolleyes:

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Шала на страна али Мунтари се побрка откако премина во Милан, многу добри натпревари одигра за Милан, не ми е јасно како во Интер се изгуби, а во Милан се повампири :rolleyes:
e zatoa sega ke odmara do nova godina.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
бидејќи во Милан наиде на подобри соиграчи и на подобра атмосфера во клубот плус Милан играше тогаш поофанзивен фудбал и имаше простор колку сака да игра..а во Интер сите инвалиди кој од кој..напад играа Пацини и Милито двајца статичари и средината од соништата Занети-Камбиасо-СТанкович кој заедно 2 километри неможат да истрчаат плус ретардиран тренер како Раниери и што очекуваш да игра Мунтари???..то е то клубот се претвори во тотален циркуз

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.388
Поени од реакции
26.377
бидејќи во Милан наиде на подобри соиграчи и на подобра атмосфера во клубот плус Милан играше тогаш поофанзивен фудбал и имаше простор колку сака да игра..а во Интер сите инвалиди кој од кој..напад играа Пацини и Милито двајца статичари и средината од соништата Занети-Камбиасо-СТанкович кој заедно 2 километри неможат да истрчаат плус ретардиран тренер како Раниери и што очекуваш да игра Мунтари???..то е то клубот се претвори во тотален циркуз
Но Мунтари не успеа во Интер и под водство на Мурињо, нели и тој го донесе во Интер, јас бев убеден тогаш дека ќе го направи еден од најдборите играчи во средниот ред, но ништо од тоа. Интер со Мурињо освои ЛШ и владееше многу добра атмосфера во тимот, затоа сум изненаден што Мунтари не успеа кај вас, а кај нив уште првиот натпревар :rolleyes:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.314
Но Мунтари не успеа во Интер и под водство на Мурињо, нели и тој го донесе во Интер, јас бев убеден тогаш дека ќе го направи еден од најдборите играчи во средниот ред, но ништо од тоа. Интер со Мурињо освои ЛШ и владееше многу добра атмосфера во тимот, затоа сум изненаден што Мунтари не успеа кај вас, а кај нив уште првиот натпревар :rolleyes:
Суљо играше добро само првата сезона, после беше колатерална штета за тимот.
Како успеа со Катаниа да заработи два жолти за 1 минута тоа е чудо некое.

Абе ова со Мудингаи било веќе договорено, ебате помладувањето. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom