- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ја пак ќе кажам дека Мудингаи е добра инвестиција
2.5м евра плус младинец по нивни избор (Ливаја се спомнува).Spored GDS gotovo, naredena e rabotava za Mudingai, 2m evra, taka nesto, nek se ugode.
Dobro be, kako od toj post uspea ova da go skontas stvarno ne mi e jasno.Da da, zaradi toa, daj Syn ne tropaj ti vakvi raboti, barem ti sekogash si bil onaka zaedno so Io ste udrele naj racionalni postovi, ama ova demek e zemen Moody za da drugive pochnaat da igrat mozhe da chekash samo spasov da go pishe...
ako dojde, bojkotiram sve, mame nivno...
Ночерино и за Камбиасо моментално е Чави камоли за МУнтари и МудингаиDobro be, kako od toj post uspea ova da go skontas stvarno ne mi e jasno.
Ednostavno e, Mudingai e zemen za da Kambi ni se gleda ko Maradona, kapiras li ?
Ko Noccerino sto e Xavi u sporedba so Muntari u Milan.
e zatoa sega ke odmara do nova godina.Шала на страна али Мунтари се побрка откако премина во Милан, многу добри натпревари одигра за Милан, не ми е јасно како во Интер се изгуби, а во Милан се повампири
бидејќи во Милан наиде на подобри соиграчи и на подобра атмосфера во клубот плус Милан играше тогаш поофанзивен фудбал и имаше простор колку сака да игра..а во Интер сите инвалиди кој од кој..напад играа Пацини и Милито двајца статичари и средината од соништата Занети-Камбиасо-СТанкович кој заедно 2 километри неможат да истрчаат плус ретардиран тренер како Раниери и што очекуваш да игра Мунтари???..то е то клубот се претвори во тотален циркузШала на страна али Мунтари се побрка откако премина во Милан, многу добри натпревари одигра за Милан, не ми е јасно како во Интер се изгуби, а во Милан се повампири
Но Мунтари не успеа во Интер и под водство на Мурињо, нели и тој го донесе во Интер, јас бев убеден тогаш дека ќе го направи еден од најдборите играчи во средниот ред, но ништо од тоа. Интер со Мурињо освои ЛШ и владееше многу добра атмосфера во тимот, затоа сум изненаден што Мунтари не успеа кај вас, а кај нив уште првиот натпреварбидејќи во Милан наиде на подобри соиграчи и на подобра атмосфера во клубот плус Милан играше тогаш поофанзивен фудбал и имаше простор колку сака да игра..а во Интер сите инвалиди кој од кој..напад играа Пацини и Милито двајца статичари и средината од соништата Занети-Камбиасо-СТанкович кој заедно 2 километри неможат да истрчаат плус ретардиран тренер како Раниери и што очекуваш да игра Мунтари???..то е то клубот се претвори во тотален циркуз
Суљо играше добро само првата сезона, после беше колатерална штета за тимот.Но Мунтари не успеа во Интер и под водство на Мурињо, нели и тој го донесе во Интер, јас бев убеден тогаш дека ќе го направи еден од најдборите играчи во средниот ред, но ништо од тоа. Интер со Мурињо освои ЛШ и владееше многу добра атмосфера во тимот, затоа сум изненаден што Мунтари не успеа кај вас, а кај нив уште првиот натпревар