Steam Summer Sale (12.07.2012 - 23.07.2012)

• Креатор на темата Креатор на темата Овердрајв
  • Време на започнување Време на започнување
Me zanima zosto ima igri zabraneti za mojot region? Ne e ova jewtube, se plaka, a ipak? Od flash sale stalno samo 2 gleam, od 4.

Цената и достапноста зависат од издавачите кои ги поседуваат правата за игрите. Тоа е тоа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Некој да не ја зема Trail Simulator ? :ROFLMAO:

Некој да не ја зема Trail Simulator ? :ROFLMAO:

Закон е Railworks, што ти е.. :D

Основната игра = 2,99€
Сите DLC за неа = 766,14€

Ентузијастите рипаат од среќа, зошто ова за нивното хоби е многу евтино + не мора да одвојат цела соба од нивната куќа/стан каде би ги сместиле сите модели на возови/пруги/градови.. :)

Бонус..

Сите DLC за неа = 766,14€
Џабе. Да не беше попустов цела 2 плати ќе потрошев на ДЛЦњава ама сва среќа што сега има попуст па само 1плата се ДЛЦињата. :D

А што е иначе финтата со ДЛЦињата? Што и фали на играта без ДЛЦињата? Стварно не знам зошто е толкава цената на ДЛЦиња за таква игра....

Џабе. Да не беше попустов цела 2 плати ќе потрошев на ДЛЦњава ама сва среќа што сега има попуст па само 1плата се ДЛЦињата. :D

А што е иначе финтата со ДЛЦињата? Што и фали на играта без ДЛЦињата? Стварно не знам зошто е толкава цената на ДЛЦиња за таква игра....

Ништо не и` фали на играта, само преку DLC се додаваат локомотиви и градови/линии со кои одредени луѓе сакаат да играат. Тоа е тоа, играва е за хобиисти/ентузијасти, па делумно заради тоа, а делумно заради недоволната конкуренција, издавачите на Railworks може да одржуваат високи цени на DLC :)

Ништо не и` фали на играта, само преку DLC се додаваат локомотиви и градови/линии со кои одредени луѓе сакаат да играат. Тоа е тоа, играва е за хобиисти/ентузијасти, па делумно заради тоа, а делумно заради недоволната конкуренција, издавачите на Railworks може да одржуваат високи цени на DLC :)
Те сфаќам ама сепак мене такви симулатор игрици ми се тотално досадни.
Ама сепак тие игри си имаат своја таргет група и нормално има причина зошто ги прават.
Сега со попустов ептен луѓе ја земаа играта чисто на заебанција :D

Зедов GTA complete pack .... повеќе од носталгија према vice city / san andreas и незаборавните моменти поминати играајќи ги истите :)

Паметно.

Ако некој друг мисли да ја земе само GTA IV за 7,49€ - немојте. Подобро земете GTA Complete Pack (сите ~5-6 GTA игри, значи заедно со GTA IV и епизодите) за иста цена, како што направил членов горе.

Брат ми сакаше гта пакетов, ќе си го плаќаше дури.. ама не сум голем фан на гта, освен еве вајс сити носталгично. :D
Си ја зедов Torchlight, oдамна ми е на листа на играње, а уште се мислам за Just Cause 2..

Брат ми сакаше гта пакетов, ќе си го плаќаше дури.. ама не сум голем фан на гта, освен еве вајс сити носталгично. :D
Си ја зедов Torchlight, oдамна ми е на листа на играње, а уште се мислам за Just Cause 2..

И јас се мислам за Just Cause 2. Ова е една од причините.

Инаку ги чекам Morrowind на -75% и ArmA II OA барем на -50%. Ако не се случи ниедно од овие две, парите одат за Orcs Must Die! 2 pre-order (излегува на 30ти јули).

Јо-Цо 2 е скапа за 5 евра. Насловов има достигнато цена од 2,5 евра на Gamersgate, 2,5 долари на Амазон, и е дел од пакетот Sqare Enix Ultimate Collection со 5 игри на Амазон кој кога е активен чини 7 и пол долари.

Сметајте дека некогаш во иднина пак ќе биде на олкав попуст.
Еве овој пакетов од Скевникс во последниве неколку месеци беше активиран 2 пати.

Ја би ги земал ГТА, ама јбг се нема картица. А кеш се има. Има интересни игри што би сакал да ги зеам.

Дали може во еден ист ден да се земе две игри со 1 иста картичка од 1 ист компјутер само на различни акаунти ?
Како што разбрав треба да се чека 2 дена, дали е точно незнам..

Дали може во еден ист ден да се земе две игри со 1 иста картичка од 1 ист компјутер само на различни акаунти ?
Како што разбрав треба да се чека 2 дена, дали е точно незнам..
Може бе брат. Пари им даваш, не ги одбиваат. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom