Steam Summer Sale (12.07.2012 - 23.07.2012)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Me zanima zosto ima igri zabraneti za mojot region? Ne e ova jewtube, se plaka, a ipak? Od flash sale stalno samo 2 gleam, od 4.
Цената и достапноста зависат од издавачите кои ги поседуваат правата за игрите. Тоа е тоа.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Некој да не ја зема Trail Simulator ? :ROFLMAO:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Некој да не ја зема Trail Simulator ? :ROFLMAO:
Закон е Railworks, што ти е.. :D

Основната игра = 2,99€
Сите DLC за неа = 766,14€

Ентузијастите рипаат од среќа, зошто ова за нивното хоби е многу евтино + не мора да одвојат цела соба од нивната куќа/стан каде би ги сместиле сите модели на возови/пруги/градови.. :)

Бонус..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Сите DLC за неа = 766,14€
Џабе. Да не беше попустов цела 2 плати ќе потрошев на ДЛЦњава ама сва среќа што сега има попуст па само 1плата се ДЛЦињата. :D

А што е иначе финтата со ДЛЦињата? Што и фали на играта без ДЛЦињата? Стварно не знам зошто е толкава цената на ДЛЦиња за таква игра....

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Џабе. Да не беше попустов цела 2 плати ќе потрошев на ДЛЦњава ама сва среќа што сега има попуст па само 1плата се ДЛЦињата. :D

А што е иначе финтата со ДЛЦињата? Што и фали на играта без ДЛЦињата? Стварно не знам зошто е толкава цената на ДЛЦиња за таква игра....
Ништо не и` фали на играта, само преку DLC се додаваат локомотиви и градови/линии со кои одредени луѓе сакаат да играат. Тоа е тоа, играва е за хобиисти/ентузијасти, па делумно заради тоа, а делумно заради недоволната конкуренција, издавачите на Railworks може да одржуваат високи цени на DLC :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ништо не и` фали на играта, само преку DLC се додаваат локомотиви и градови/линии со кои одредени луѓе сакаат да играат. Тоа е тоа, играва е за хобиисти/ентузијасти, па делумно заради тоа, а делумно заради недоволната конкуренција, издавачите на Railworks може да одржуваат високи цени на DLC :)
Те сфаќам ама сепак мене такви симулатор игрици ми се тотално досадни.
Ама сепак тие игри си имаат своја таргет група и нормално има причина зошто ги прават.
Сега со попустов ептен луѓе ја земаа играта чисто на заебанција :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Зедов GTA complete pack .... повеќе од носталгија према vice city / san andreas и незаборавните моменти поминати играајќи ги истите :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Зедов GTA complete pack .... повеќе од носталгија према vice city / san andreas и незаборавните моменти поминати играајќи ги истите :)
Паметно.

Ако некој друг мисли да ја земе само GTA IV за 7,49€ - немојте. Подобро земете GTA Complete Pack (сите ~5-6 GTA игри, значи заедно со GTA IV и епизодите) за иста цена, како што направил членов горе.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Па кој е љубител на GTA дефинитивно вреди :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.704
Поени од реакции
34.245
Брат ми сакаше гта пакетов, ќе си го плаќаше дури.. ама не сум голем фан на гта, освен еве вајс сити носталгично. :D
Си ја зедов Torchlight, oдамна ми е на листа на играње, а уште се мислам за Just Cause 2..

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Брат ми сакаше гта пакетов, ќе си го плаќаше дури.. ама не сум голем фан на гта, освен еве вајс сити носталгично. :D
Си ја зедов Torchlight, oдамна ми е на листа на играње, а уште се мислам за Just Cause 2..
И јас се мислам за Just Cause 2. Ова е една од причините.

Инаку ги чекам Morrowind на -75% и ArmA II OA барем на -50%. Ако не се случи ниедно од овие две, парите одат за Orcs Must Die! 2 pre-order (излегува на 30ти јули).

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Јо-Цо 2 е скапа за 5 евра. Насловов има достигнато цена од 2,5 евра на Gamersgate, 2,5 долари на Амазон, и е дел од пакетот Sqare Enix Ultimate Collection со 5 игри на Амазон кој кога е активен чини 7 и пол долари.

Сметајте дека некогаш во иднина пак ќе биде на олкав попуст.
Еве овој пакетов од Скевникс во последниве неколку месеци беше активиран 2 пати.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Ја би ги земал ГТА, ама јбг се нема картица. А кеш се има. Има интересни игри што би сакал да ги зеам.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Дали може во еден ист ден да се земе две игри со 1 иста картичка од 1 ист компјутер само на различни акаунти ?
Како што разбрав треба да се чека 2 дена, дали е точно незнам..

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Дали може во еден ист ден да се земе две игри со 1 иста картичка од 1 ист компјутер само на различни акаунти ?
Како што разбрав треба да се чека 2 дена, дали е точно незнам..
Може бе брат. Пари им даваш, не ги одбиваат. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom