Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Од моменталниве играчи со ебената 4-3-1-2 би изгледало вака

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.328
Не не се здрави за 20 мил + 5 мил бонуси го дадоа, со повеќе памет од друг клуб ќе земеа 30 мил. :tapp:

па за 31годишен малце да не се 20мил +5бонуси, баш ме интересира кој ке дадеше повеке?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
па за 31годишен малце да не се 20мил +5бонуси, баш ме интересира кој ке дадеше повеке?
Има разлика од фудбалер до фудбалер на таа возраст.
Со оглед на тоа дека имаат пари за расфрлање и беа упорни да го земаат нашите можеа да им лапнат уште 5 мил.

Ако е точно тоа што пишуваат медиумите Сити даваа 25 мил + бонуси.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Абе кој кур, јас посекако не ги земам парите, а ако Галијани и Берлускони се решени да инвестираат ќе инвестираат 100м без никој да продадат, ако не се решени, и сите играчи да ги продадат нема да се инвестира, ќе се носи се од по 0 денари.
За Ибра заменик ќе мора да се донеси, 100% ќе биде некој на ниво од Џеко на пример, доколку за стопер ќе се позамачкаат очи со некој надежен или некој просечен за во Сериа А. Делми го продадоја Силва за 45, не се надевајте на Хумелс за 30м. Со тие 30м ќе се гледа да се закрпи цел тим.
И сеа Алегри ако не дава да игрет младинциве нек се ебит в газ, сега е моментот да се извлечит некој талент од нив..

Кој сакат нека дојт напрат, јас нападот сакам да е овој
Пато Ел Шарави
Касано/Боатенг
Сакам паткава и Ел Шарави да збеснат сезонава, можда не да се најдобри стрелци во лига, ама да не сме ко Јуве годинава во нападот. Ама пре Берлускони би инвестирал 100м во тимов него паткава да е здрава цела сезона :facepalm:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
И сеа Алегри ако не дава да игрет младинциве нек се ебит в газ, сега е моментот да се извлечит некој талент од нив..
Не заебавај...Алегри ако не им даде шанса на младите играчи не знам кој им даде.Се гледа дека знае добро да работи со нив и не ги форсира многу многу па затоа можеби се добива впечаток дека не ги игра.Ел Шарави доби солидна минутажа годинава и супер ја искористи,а ако го ставаше на секоја утакмица после првата лоша партија може да падне психички и да му се тресат нозете кога ќе го стави друг пат.Де Шиљо со нула искуство го уфрли на неколку утакмици плус изигра поголем дел од дербито со Интер на врвно ниво.Овие двајца како најдобри од младите добија шанса за докажување и ја искористија максимално,а покрај нив на една од утакмиците во групната фаза од ЛШ добија шанса и уште 3-4 играчи од примавера тимот.Кингсли Боатенг исто така го играше на пријателските пред сезона и сигурно покрај отсуството на Пато и Касано ќе добиеше шанса и во Серија А но повредата што ја заработи веројатно го одалечи од тоа.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас не верувам дека ратите од Ибра останаа кај нас затоа што е малце нелогично ние со парите од ПСЖ ние да ги плаќаме тие што ни останаа. Верувам дека ПСЖ ги исплатиле ратите на Барселона или Милан досега ги исплатил, а овие пари остануваат као кеш за Милан.
И плус таа категоријата “бонуси“ е релативна работа и којнае за колку и какви исплати се работи во неа. Не верувам дека Милан со умешноста на Галијани би се договорил за некоја недобитна комбинација. :)

Е сеа коа изјавил Галијани дека ќе дојде шампион, пак (досаден сум више,али јебига) се надевам дека не го рачуна Тевез за шампион. :)
Едвај чекам да дојде 1 септември да го видам новиот Милан, мајке ми! :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Е сеа коа изјавил Галијани дека ќе дојде шампион, пак (досаден сум више,али јебига) се надевам дека не го рачуна Тевез за шампион. :)
Едвај чекам да дојде 1 септември да го видам новиот Милан, мајке ми! :)
Правилно не треба да чекаме 1 септември, во рок од 2-3 недели треба да го видиме новиот Милан.. До 1 септември тој нов Милан да се уигра. Али ќе видиме како ќе испаднит со нашиве се е можно.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Е како може ратите од Ибра да останаа кај нас па нели минатото лето ги вративме тие 24 мил?
Убаво се сеќавам кога викаа дека потрошиле 46 мил за трансфери од тие 24 за Ибра + 12 за Ел Шарави + 8 Боатенг + 0.5 Ночерино

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Правилно не треба да чекаме 1 септември, во рок од 2-3 недели треба да го видиме новиот Милан.. До 1 септември тој нов Милан да се уигра. Али ќе видиме како ќе испаднит со нашиве се е можно.
Точно. Јас и мислам дека во најголем дел новиот Милан ќе биде познат набрзо иако Галијани не испушта таму во последни минути да донесе уште некого последниот ден.
А коа викам новиот Милан, мислам и на целосно новиот. Заедно со играта, пристапот на утакмиците, целите кои ќе ги постават и сите тие работи..

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
И Бербатов е шампион, да не се изглупираат само со него...

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Роландо изјавил дека ако го напушти Порто, тоа ќе биде само за Милан.

Да го земат нашиве, ќе нема како нив, ама....скапани се ептен.
РОЛАНДО- Играч кој може да биде повеќе од идеално решение за пополнување на стоперската позиција во Милан, играч кој милјарда % без проблеми би се вклопил кај нас. Доколку дојде би бил одлично засилување и ќе не кошта најмногу од 14-16 М.
П.С. ЗА ТИЕ ПАРИ ВРЕДИ ДА СЕ ЗЕМЕ.(y)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Milan will be meeting with Dzeko's agent tomorrow [Sky]
Milan willreportedly not offer more than 8m to Porto for Rolando. He currently earns 1.1m, Milan would offer him 1.4m [CdS]
Galliani: "We will definitely not sell Robinho".
Galliani: "Sabatini (Roma's sporting director) called Preziosi, and I answered the phone. I told him that I will let him sign Destro".
Bonera: "I always feel like a starter. I only need to be fit and ready and then the perfomances on the pitch will decide who gets to play."
Bonera: "I prefer to play in the center of the defence, but I can also adapt to other roles in the defence."

Kajgana Shop

На врв Bottom