- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.935
- Поени од реакции
- 1.683
Од моменталниве играчи со ебената 4-3-1-2 би изгледало вака
Не не се здрави за 20 мил + 5 мил бонуси го дадоа, со повеќе памет од друг клуб ќе земеа 30 мил.
Има разлика од фудбалер до фудбалер на таа возраст.па за 31годишен малце да не се 20мил +5бонуси, баш ме интересира кој ке дадеше повеке?
Не заебавај...Алегри ако не им даде шанса на младите играчи не знам кој им даде.Се гледа дека знае добро да работи со нив и не ги форсира многу многу па затоа можеби се добива впечаток дека не ги игра.Ел Шарави доби солидна минутажа годинава и супер ја искористи,а ако го ставаше на секоја утакмица после првата лоша партија може да падне психички и да му се тресат нозете кога ќе го стави друг пат.Де Шиљо со нула искуство го уфрли на неколку утакмици плус изигра поголем дел од дербито со Интер на врвно ниво.Овие двајца како најдобри од младите добија шанса за докажување и ја искористија максимално,а покрај нив на една од утакмиците во групната фаза од ЛШ добија шанса и уште 3-4 играчи од примавера тимот.Кингсли Боатенг исто така го играше на пријателските пред сезона и сигурно покрај отсуството на Пато и Касано ќе добиеше шанса и во Серија А но повредата што ја заработи веројатно го одалечи од тоа.И сеа Алегри ако не дава да игрет младинциве нек се ебит в газ, сега е моментот да се извлечит некој талент од нив..
Правилно не треба да чекаме 1 септември, во рок од 2-3 недели треба да го видиме новиот Милан.. До 1 септември тој нов Милан да се уигра. Али ќе видиме како ќе испаднит со нашиве се е можно.Е сеа коа изјавил Галијани дека ќе дојде шампион, пак (досаден сум више,али јебига) се надевам дека не го рачуна Тевез за шампион.
Едвај чекам да дојде 1 септември да го видам новиот Милан, мајке ми!
Кака 99 посто.Galliani: "Il campione arriverà..."
Абе аман, ама ај ке се воздржам, наместо да ги колнам, ќе се молам да играт како шо играше во најдобирите времина кај нас.Кака 99 посто.
Точно. Јас и мислам дека во најголем дел новиот Милан ќе биде познат набрзо иако Галијани не испушта таму во последни минути да донесе уште некого последниот ден.Правилно не треба да чекаме 1 септември, во рок од 2-3 недели треба да го видиме новиот Милан.. До 1 септември тој нов Милан да се уигра. Али ќе видиме како ќе испаднит со нашиве се е можно.
РОЛАНДО- Играч кој може да биде повеќе од идеално решение за пополнување на стоперската позиција во Милан, играч кој милјарда % без проблеми би се вклопил кај нас. Доколку дојде би бил одлично засилување и ќе не кошта најмногу од 14-16 М.Роландо изјавил дека ако го напушти Порто, тоа ќе биде само за Милан.
Да го земат нашиве, ќе нема како нив, ама....скапани се ептен.