Ја да глеам сеа за ВБА би навивал баш пошто не се јакиЈас незнам зошто се расправате за оваа тема, секој (или 90%) од навивачите почнале да навиваат за клубовите или заради некој играч, или заради тоа што тимот е силен. И јас сега да почнувам да гледам фудбал би навивал или за Сити, или за Реал или за Барса. Зошто? Оти тие се моментално најмоќните клубовите во светот. На сите му се идоли Меси, Роналдо, Агуеро, а не му се идоли Ремзи, Адам итн итн
Aма не си.Колку се културни овие навивачиве на Челзи,тоа е чудо невидено.Браво GTFO...да сум админ одма перманентен бан на таквите ко тебе.
Ама баш НИШТО..Што му фалеше на Сити во 2001ва, освен трофеи нормално
На оваа табела пишува дека Челзи завршиле 6ти.Ама баш НИШТО..
Ај да ги одговорам, мое мислење.. Имало, фала богу.. Ама не толку многу колку што има сеа.. Ама не е битно тоа.. Јасни се тие работи, како еден тим добива навивачи - со освојување титули.. И нема што да се расправаме сеа.. И Манчестер да не освојувал титули, сигурно немал да има преку 600.000 навивачи низ целиот свет ..На оваа табела пишува дека Челзи завршиле 6ти.
Оваа сезона Ливерпул заврши 8ми.
Има навивачи Ливерпул во МКД?
Има. Зошто тогаш би немало навивачи на Челзи во МКД тој период? (не е прашањево лично до тебе )
Кажав јас, М.Сити- најуспешен второлигаш.Ама баш НИШТО..
Па немаа сите богати газди од тогаш така да мораше да се отпаѓаАма баш НИШТО..
Никој не навива за Ливерпул зашо биле 8ми. Значи најстарите навиваат зашо ја фатиле залтната генерација, оние помалите ко мене навиваат зашо толку се зборело за златната генерација вов време кога искочија Меманаман, Овен, Џерард као копиљаци а овие најмаливе најверојатно имаат паднато на 2005 и најфраерски освоено ЛШ.На оваа табела пишува дека Челзи завршиле 6ти.
Има. Зошто тогаш би немало навивачи на Челзи во МКД тој период? (не е прашањево лично до тебе )
Никој не навива за Ливерпул зашо биле 8ми. Значи најстарите навиваат зашо ја фатиле залтната генерација, оние помалите ко мене навиваат зашо толку се зборело за златната генерација вов време кога искочија Меманаман, Овен, Џерард као копиљаци а овие најмаливе најверојатно имаат паднато на 2005 и најфраерски освоено ЛШ.На оваа табела пишува дека Челзи завршиле 6ти.
Ја коа почнав да навивам за Ливерпул не ни бев жив во времето на правењето на таа богата историја, нити некој зборел за Ливерпул пред мене за јас да знам за тоа, нити знаев дека ќе се случи чудо на Истанбул 5 години покасно, нити Џерард, Овен и Мекманаман беа толку големи ѕвезди во тој одреден период. Првпат у живот гледав натпревар помеѓу Англиски клубови, бев 5-годишно дете, и мојот постар другар кажа дека неговиот клуб ќе играл битен натпревар па ме покани да глеаме. Без да знам он за кој навива и кој уопшто игра, се одлучив да го бодрам тимот кој ми беше посимпатичен. Испадна дека он беше за другиот. И гледајќи го тој натпревар, во главата ми остана едно од најраните сеќавања во мојот живот што никад нема да го заборавам. So here I am... Еве го тој натпреварНикој не навива за Ливерпул зашо биле 8ми. Значи најстарите навиваат зашо ја фатиле залтната генерација, оние помалите ко мене навиваат зашо толку се зборело за златната генерација вов време кога искочија Меманаман, Овен, Џерард као копиљаци а овие најмаливе најверојатно имаат паднато на 2005 и најфраерски освоено ЛШ.
Е сеа моментот со традиција историја пали не викам не.
WTF?Ај да ги одговорам, мое мислење.. Имало, фала богу.. Ама не толку многу колку што има сеа.. Ама не е битно тоа.. Јасни се тие работи, како еден тим добива навивачи - со освојување титули.. И нема што да се расправаме сеа.. И Манчестер да не освојувал титули, сигурно немал да има преку 600.000 навивачи низ целиот свет ..