С
сашенко
Гостин
Порано одевме и мн топ ни беше не се каравме никад и такви глупости,но бидејќи не се гледавме многу раскинавме...и после некое време 3-4 месеци почнавме пак да збориме и како што зборевме стана више секојдневие...и еден ден правевме муабет ми кажа дека сеуште ме свиѓа и јас и го кажав истото и се тоа,но батка ми вика неможам сега бидејќи одела со друг....хаха...и јас и реков аа епа океј тогаш...знаеш не изреагирав на друг начин и сеуште си збориме и она сеуште знае дека ја свиѓам само што незнае дека не престанувам да ја свиѓам она мислеше ќе ми каже дека оди со друг и ќе престанам да ја свиѓам ова она...и ти викам секојдневно збориме а мене што повеќе збориме ми е по заебано...и незнам што да правам...ај сеа try help me хехе![]()
Тоа "секој ден правите" маубет е на чет или се гледате некаде? Мене ми мириса дека е на чет, па затоа ај вака. Седни ја некаде убаво, надвор нормално, и направи и озбилен маубет. Преку чет тешко дека ке направите нешто, т.е може ама многу е подобро ако и го кажеш лице в лице. И немораш се да и објаснуваш, т.е несмееш се да и објаснуваш само кажи и како се осеќаш и напрај и го на Тошо
муабетот. Објасни и кои се предностите ако вие се фатите и поидете пак

Ако на девојката и е стало до тебе (колку толку

Али пробај да не мислиш многу на неа, пиша опседнат си бил, исфрли тоа идејата од глава дека си опседнат со неа. Криво ти е едноставно. Ти се свиѓа и така ради глупа работа сте се разделиле и сеа уште ти е паметот кај неа и ти се врти у мислите ама све тоа се нормални работи не опседнатост. Ама другар, ти бираш што ти е во мислите, никој друг неможе да го направи тоа за тебе. Ти сакаш да мислиш на неа и ти е убаво. Ок, све тоа е супер ама немој да си даваш лажна надеж тоа е лошо. Не е ни прва не е ни последна, ке има уште многу за кои вака ке ти биде или ако си паметен само уште неколку па после ке знаеш