Ладно пиво и кајганџии, ми лајк ит. Нема да е лошо да се направе една седенкаАј ние истомисленици од форум да се собереме и групно да мрчиме од страна.
И така сме малцинство.
И ного е веројатно само јас и ти да сме.Ладно пиво и кајганџии, ми лајк ит. Нема да е лошо да се направе една седенка
Brat, ne znam zosto za se so ke se slucuva vo gradot da mora da se pro... kritikuva. Vo Strumica od koga nemalo nekoj takov nastan? Ni samiot ne si nacekal, toa e. Podobro toa, otkolku se edni isti lugje vo Selekt i Platinum, a od bugarkite kaj Pinda veke mi potekoa...По глупо од ова, здравје. Луѓе без креативност...
Od kaj te pratija?Не ја најдов темата за Струмица во градови па да прашам тука .
Има некој тука од вас учествувано во изградбата на лизгалиштето ме интересира нешто ресурси потребни ова она . Или ако може да добијам контакт со некој од организацијата таму ќе бидам благодарен.
Абе брат, тука си у право. Ама ме нервира тоа што се се копира... едноставно без идеја.Brat, ne znam zosto za se so ke se slucuva vo gradot da mora da se pro... kritikuva. Vo Strumica od koga nemalo nekoj takov nastan? Ni samiot ne si nacekal, toa e. Podobro toa, otkolku se edni isti lugje vo Selekt i Platinum, a od bugarkite kaj Pinda veke mi potekoa...
Епа сега тоа е, јбг. Гледам пред скоро време некој бендчиња од Струмица се имаат собрано на паркингот кај спортската сала... само да не застанат на тоа, туку и следните години да си собираат, па и од други места да дојдат некои. Тоа мене повеќе ми се допаѓа, ама боље ишта, него ништа...Абе брат, тука си у право. Ама ме нервира тоа што се се копира... едноставно без идеја.
Де кои се квалитетниве од тие што ќе присуствуваат? Многу ме интересира.Ако овие музичари шо тука се спомнуваат се неквалитетни и народот не сака да ги слуша, нека ги донесат ДНК со најновиот хит '' авион авион она мора да е хеликоптер.. '' и можи 1 милион народ ќе се собери....