Струмица опен фестивал

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Ај ние истомисленици од форум да се собереме и групно да мрчиме од страна. :sneaky:
И така сме малцинство.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Леле супер,одвај чекам,посебно Здравко Чолиќ,сега првин пивофестот да го преживееме па тек ондак и овој фестивал... :D

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Па од селата кога ќе дојдат овие тоа ќе стане Струмица Опен Мишкојада, ќе треба да прскаат против инсекти наредниот ден, тони пот ќе се лее на плоштадот. Хорор ми е во главата додека ги замислувам сцениве...

Доста добра слика си замислил за околината на Струмица ..ок твое право ,ама уште посмешно е кога високо интелигнентите граѓани на Струмица идат у села е тоа е циркус..!
Како и да е ..пари да ми дават не одам на тој таканаречен фестивал..Цеца бре хаха, али дообро

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
По глупо од ова, здравје. Луѓе без креативност...

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не ја најдов темата за Струмица во градови па да прашам тука :icon_lol:.
Има некој тука од вас учествувано во изградбата на лизгалиштето ме интересира нешто ресурси потребни ова она :icon_lol:. Или ако може да добијам контакт со некој од организацијата таму ќе бидам благодарен.

Г

Грејвдигер

Гостин
По глупо од ова, здравје. Луѓе без креативност...
Brat, ne znam zosto za se so ke se slucuva vo gradot da mora da se pro... kritikuva. :) Vo Strumica od koga nemalo nekoj takov nastan? Ni samiot ne si nacekal, toa e. Podobro toa, otkolku se edni isti lugje vo Selekt i Platinum, a od bugarkite kaj Pinda veke mi potekoa...

Не ја најдов темата за Струмица во градови па да прашам тука :icon_lol:.
Има некој тука од вас учествувано во изградбата на лизгалиштето ме интересира нешто ресурси потребни ова она :icon_lol:. Или ако може да добијам контакт со некој од организацијата таму ќе бидам благодарен.
Od kaj te pratija? :icon_lol::icon_lol:
Javi se vo opstina, ke ti kazat. :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Brat, ne znam zosto za se so ke se slucuva vo gradot da mora da se pro... kritikuva. :) Vo Strumica od koga nemalo nekoj takov nastan? Ni samiot ne si nacekal, toa e. Podobro toa, otkolku se edni isti lugje vo Selekt i Platinum, a od bugarkite kaj Pinda veke mi potekoa...
Абе брат, тука си у право. Ама ме нервира тоа што се се копира... едноставно без идеја.

Г

Грејвдигер

Гостин
Абе брат, тука си у право. Ама ме нервира тоа што се се копира... едноставно без идеја.
Епа сега тоа е, јбг. Гледам пред скоро време некој бендчиња од Струмица се имаат собрано на паркингот кај спортската сала... само да не застанат на тоа, туку и следните години да си собираат, па и од други места да дојдат некои. Тоа мене повеќе ми се допаѓа, ама боље ишта, него ништа...

Знаат на што се пали народот и сите ќе го искористат тоа за да ќарат, плус нешто ќе се дешава во градот. Ете тоа ти е Струмица Опен Фест. Јас само на Суперхикс и на Дани ќе си одам, за другите ми притребале. :)

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ако овие музичари шо тука се спомнуваат се неквалитетни и народот не сака да ги слуша, нека ги донесат ДНК со најновиот хит '' авион авион она мора да е хеликоптер.. '' и можи 1 милион народ ќе се собери....:facepalm:

M

Moon Child

Гостин
Ако овие музичари шо тука се спомнуваат се неквалитетни и народот не сака да ги слуша, нека ги донесат ДНК со најновиот хит '' авион авион она мора да е хеликоптер.. '' и можи 1 милион народ ќе се собери....:facepalm:
Де кои се квалитетниве од тие што ќе присуствуваат? Многу ме интересира.
Да не мислиш на Нокаут, со песнава
Уште модата кога ќе ја видиш во спотот јасно е колку е саатот. Значи стварно немам против да прават концерти, да си имаат турнеи и да заработуваат пари, ама да покажат нов материјал на виделина, а не да се шлепаат со овие песни од 96та година. Овие песни беа хит кога имав помалку од 10 години, а сега имам 22. Макар и Архангел да почнат да прават концерти секоја недела во различен град, покрај тоа што ги обожавам откако знам за себе, ќе јадам гомна, затоа што ќе станат на исто рамниште со печалбарине од Србија што доаѓаат тука. Неможе бре да правиш турнеи без нов материјал. Какви музичари се овие? Овие за музичари ги сматраш? Треба народот да почне да ги бојкотира за да им стане јасно колку се тиње, колку се некреативни и досадни. Ова е исто ко Бекстрит Бојс сега да се вратат на сцена без ниедна нова песна и да си прават турнеи. Значи бедно е и се знае колку е саатот. Јас па незнам како не им е срам.
Стварно имав потреба да се исплукам некаде.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Мене ми е многу чудно кога Нокаут ги сметаат за група?! Па освен Франц, другите не знаат да сират ни да пеат?!
Кои песни ги има Нокаут? Најгоелм дел се препеани хитови!

Зошто не ги донесат Архангел? Или Бени Нон-стоп? !!
Врв на сето тоа ќе биде гостувањето на Цеца! Наговори шума вука...

Kajgana Shop

На врв Bottom