- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Јас сеуште стојам на фактот дека со ваков тим и ваква управа, тоа што сме во врвот на Европскиот фудбал му го должиме единствено на Венгер.
Абе добар е Ленсбури не е толку лош, Англиско дете е, млад е 21 година редовно игра во секоја категорија на Англиската репрезентација и е доста добар башка и ни треба играч како него, некој кој би трчал премногу на средината а и исто така располага со доста добар и прецизен шут од далеку искрено јас би сакал да добие шансаНе знам шо толку за Ленсбури. Јас то шо го имам видено, воопшто не ми има впечаток остаено на талент.
21 година напука, не е дете.Ако го продадат Ленсбури ке отидам таму ке ги испукам сите,му се даваше шанса на денилсон безкичмењакот и Диаби мора и него да му се даде.Дедето е продукт на нашата академија,кога и да игра срце на терен остава,страшна кондиција има и е многу снаодлив(може голман да игра)
Реј Парлоу И нема добиено многу шанса во првиот тим еднаш против Кокошките во купот и им даде гол што ми направи посебен мерак, а и вакви деца треба да се форсираат Англиски доста е со французи кои по 2-3 години му лета умот по пари...ЈАс од тоа што го имам видено кај него мислам дека заслужува да е во Арсенал, има нешто кај него нешто што му фали на Арсенал. Мене ми изгледа на вреден играч кои може да направи разлика и кој според мене игра ефективно и ефикасно ама не во стил на ѕвезда. Сепак мое мислење и мислам дека има место за него во Арсенал
Пример, шо ќе се случи ако Ван Перси потпише нов договор ? Ќе го „сакаме“ сеуште ? Ќе се радваме на неговите голови ? http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/arsenal-i-van-persi-na-nova-runda-pregovori Знам дека е релативно невозможно, но, останува тој процент од 0.01%.