Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Јас сеуште стојам на фактот дека со ваков тим и ваква управа, тоа што сме во врвот на Европскиот фудбал му го должиме единствено на Венгер.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.364
Поени од реакции
12.786
Ако го продадат Ленсбури ке отидам таму ке ги испукам сите,му се даваше шанса на денилсон безкичмењакот и Диаби мора и него да му се даде.Дедето е продукт на нашата академија,кога и да игра срце на терен остава,страшна кондиција има и е многу снаодлив(може голман да игра:ROFLMAO:)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не знам шо толку за Ленсбури. Јас то шо го имам видено, воопшто не ми има впечаток остаено на талент.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Не знам шо толку за Ленсбури. Јас то шо го имам видено, воопшто не ми има впечаток остаено на талент.
Абе добар е Ленсбури не е толку лош, Англиско дете е, млад е 21 година редовно игра во секоја категорија на Англиската репрезентација и е доста добар башка и ни треба играч како него, некој кој би трчал премногу на средината а и исто така располага со доста добар и прецизен шут од далеку искрено јас би сакал да добие шанса

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ако го продадат Ленсбури ке отидам таму ке ги испукам сите,му се даваше шанса на денилсон безкичмењакот и Диаби мора и него да му се даде.Дедето е продукт на нашата академија,кога и да игра срце на терен остава,страшна кондиција има и е многу снаодлив(може голман да игра:ROFLMAO:)
21 година напука, не е дете.
Корисен играч е, за тимови како Вест Хем, Свонси, Норвич.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Lansbury не е некое играчиште да се надеваш на него да те вади од гомна, тоа е факт. Ама мислам дека може да е добар за тимот, во смисол на squad player. Да се наоѓа како замена, знае да изигра добро и да убаци по некој гол.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
ЈАс од тоа што го имам видено кај него мислам дека заслужува да е во Арсенал, има нешто кај него нешто што му фали на Арсенал. Мене ми изгледа на вреден играч кои може да направи разлика и кој според мене игра ефективно и ефикасно ама не во стил на ѕвезда. Сепак мое мислење и мислам дека има место за него во Арсенал

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
ЈАс од тоа што го имам видено кај него мислам дека заслужува да е во Арсенал, има нешто кај него нешто што му фали на Арсенал. Мене ми изгледа на вреден играч кои може да направи разлика и кој според мене игра ефективно и ефикасно ама не во стил на ѕвезда. Сепак мое мислење и мислам дека има место за него во Арсенал
Реј Парлоу:cool: И нема добиено многу шанса во првиот тим еднаш против Кокошките во купот и им даде гол што ми направи посебен мерак, а и вакви деца треба да се форсираат Англиски доста е со французи кои по 2-3 години му лета умот по пари...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Koga moze remzi da igra, zosto I ovoj da ne dobie sansa za dokazuvanje!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Пример, шо ќе се случи ако Ван Перси потпише нов договор ? Ќе го „сакаме“ сеуште ? Ќе се радваме на неговите голови ? http://sport.mnogoo.mk/mk/articles/Fudbal/arsenal-i-van-persi-na-nova-runda-pregovori Знам дека е релативно невозможно, но, останува тој процент од 0.01%.

И да потпише нов договор,Ван Перси нема да биде тоа што беше во моите очи.Можеби пак ќе се палам на неговите голови и слично,но исереното неможеш да го лижеш,факт No.1. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom