Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако го земеме Лукас со хендикеп ќе освоиме ПЛ.. :pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Travelling squad:

Lindegaard, Amos, Johnstone;
Ferdinand, Veseli, Vermijl, Wootton, Blackett;
Valencia, Anderson, Carrick, Scholes, Powell, Kagawa, Bebe, Tunnicliffe, Lingard, Brady, Petrucci;
Berbatov, Chicharito, Macheda.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Маќеда и Бербатов ќе треба да си го испотат газот на овие подготовки ако сакат да имат некаков статус во екипава.Бербатов уште кога играше во Тотенхем ми беше омилен напаѓач се надевам дека ќе остане барем уште една сезона.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Предсезонските натпревари се ПОДГОТОВКИ ЗА СЕЗОНАТА ШТО СЛЕДУВА !!!!
Не можам да ве разберам зашто одма се јаде :гомце: вака ке се играло ,онака ке било оваа формација.
Сега САФ треба да види кој до каде е,да проба да ги уигра новиве играчи да си испроба тактики и сл.

Ај ве молам воздржетесе со стручните коментари,

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Предсезонските натпревари се ПОДГОТОВКИ ЗА СЕЗОНАТА ШТО СЛЕДУВА !!!!
Не можам да ве разберам зашто одма се јаде :гомце: вака ке се играло ,онака ке било оваа формација.
Сега САФ треба да види кој до каде е,да проба да ги уигра новиве играчи да си испроба тактики и сл.

Ај ве молам воздржетесе со стручните коментари,
А кој јаде гомна?

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
У среда е првата утакмица?
Да у среда е првата утакмица, играме против Амазулу од 20.00 ќе има пренос на Спорт Клуб +.

Инаку многу ми се допаѓа тимот што патува на турава, многу нови лица ќе видиме како ќе се снајдат во дресот на Јунајтед посебно големиот број на младинци и Кагава и Пауел. Ќе биде доста интересно, исто Бебе да го видиме после тешката повреда што ја имаше.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Abe koj jade gomna, samo konstatiravme deka imame ogromen broj na igraci do sredina. Nego Smalling i Evans, anyone? Kaj se ovie, produzen odmor da ne imaat...

btw Rio ke ja snima turata i ke pravi videa ko lani koga igraa FIFA, simnete ja negovata alikacija za Android i iOS, 5 se vika, tamu ke gi stava najprvo :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Abe koj jade gomna, samo konstatiravme deka imame ogromen broj na igraci do sredina. Nego Smalling i Evans, anyone? Kaj se ovie, produzen odmor da ne imaat...

btw Rio ke ja snima turata i ke pravi videa ko lani koga igraa FIFA, simnete ja negovata alikacija za Android i iOS, 5 se vika, tamu ke gi stava najprvo :)
Смолинг може и подобро што не оди на турава со оглед на тоа дека минатава сезона имаше доста повреди и подобро целосно да се опорави и да се приклучат со Вида заедно покасно додека Еванс најверојатно има продолжен одмор.

Еден лев бек носиме на турава само Блекет додека Амос најверојатно ќе оди на турава па после турава ќе оди во Хал бидејќи Џонстон беше на ЕП до 19 години и не можеме да очекуваме да игра многу.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Ando pak nova frizura :D

Kajgana Shop

На врв Bottom