Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Читам по сајтови и на фејсбук фан групите на Манчестер Јунајтед,дека Ериксен посакувал да премини во Манчестер Јунајтед.
Ериксен >>>> Мура
Го посакувам Ериксен повеќе оти го имам гледано како игра и навистина е добар,ако се сеќавате и во Европа лига изигра феноменално против нас,а таквите играчи Фергусон ги посакува мн. што изиграле убаво против неговиот тим :) .
Ериксен со своите 19 години е и репрезентативец на Данска и тоа е некој вид на доказ за каков играч станува,додека пак кај бразилскиот играч Мура го немам гледано,онака на јутубе има дриблинг,брз е,но сепак малце е висока сумата +30 мил,но Фергусон си знае што е најдобро....
Па баш и не воодушеви против нас , некако од кога почнаа да го врзуваат со UTD потфрли ... го гледав на неколку утакмици пред и послем таа со UTD , на моменти имаше добри потези и се гледаше неговата техника , но беше премногу невидлив во останатиот дел од натпреварите.

А за Лукас ... според мене ако тој потпише ке лета Нани (на жал) ... Ке видиме ...може да искочи лидер или тотално да се изгуби ... голем ризик е се надевам Фергусон знае што прави .

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Бејнс до кај е бе цццццццццц,ајде нека го земат па да го :drk:
Мура... 30+ мил.. :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се упрпа Ериксен против нас, тешко така да го намамиш САФ да те купи.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се упрпа Ериксен против нас, тешко така да го намамиш САФ да те купи.
На нас ни треба баш играч како Ериксен ,а и во овие 2 сезони покажа дека има огромен потенцијал сопед мене Ериксен подобро би се вклопли кај нас од колку Лукас Моура .

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
На нас ни треба баш играч како Ериксен ,а и во овие 2 сезони покажа дека има огромен потенцијал сопед мене Ериксен подобро би се вклопли кај нас од колку Лукас Моура .
Гоше за Скаут...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Искрено Ериксен е квалитетен играч, но баш против дуелите против нас не беше нешто забележителен и како што кажа Фросе погоре кај САФ не одат тие играчи. САФ бара играч кој е дрзок, кој сака да се надигрува, кој не се плаши од противникот, а изгледа тоа го гледа во Лукас пошто по неколку гледани видеа од него се гледа дека дечкото на секој начин се обидува да го понижи противникот, дрзок во секоја смисла на зборот.

Ќе ме нема наредниве 2-3 дена од форумов, минатиот пат кога не бев во можност да бидам на форумов го доведовме Кагава, да се надеваме сега дека во наредниве 2-3 дена ќе има нешто конкретно :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Искрено Ериксен е квалитетен играч, но баш против дуелите против нас не беше нешто забележителен и како што кажа Фросе погоре кај САФ не одат тие играчи. САФ бара играч кој е дрзок, кој сака да се надигрува, кој не се плаши од противникот, а изгледа тоа го гледа во Лукас пошто по неколку гледани видеа од него се гледа дека дечкото на секој начин се обидува да го понижи противникот, дрзок во секоја смисла на зборот.

Ќе ме нема наредниве 2-3 дена од форумов, минатиот пат кога не бев во можност да бидам на форумов го доведовме Кагава, да се надеваме сега дека во наредниве 2-3 дена ќе има нешто конкретно :)
Ако не се деси некој траснфер и подолго остани си :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Незнам зошто сте запнале по Ериксен, јас го гледав 2та натпревари со нас и 2та на европското и воопшто не ме импресионираше. Башка и тој игра АМЦ.

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Па и не баш , Ериксен е исти профил на играч ко Кагава , нас ни е потребен втор Сколс , некој што ке се врака назад ке ја зима топката од одбрана и ке ја носи напред како Кабај , Вилшер ...

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Од пресот на Ферги сабајлево - Роби Брејди ќе игра лев бек и ќе се воигрува за таа позиција зошто сме имале недостаток на леви бекови во екипата па тој ќе покривал. Сколс, Рио и Валенсиа сигурно играат, како и Линдегард и Лингард. Еванс можно е да го пропушти стартот на сезоната, а Видиќ и Смолинг се очекува да бидат спремни.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Tour news. Bebe's cross against Wolves in 2010 has safely landed in Durban.

:pos:

Sala nastrana sea, ne smeeme da mu sudime na deckovo so odigrani 5-6 natprevari na koi i dade nekoj gol bez razlika na toa sto bese izguben germanec, ne znaese ni jazik ni nisto i koga cela sezona bese povreden i ne ispadna dobro negovata pozajmica u Besiktas. Mislam deka ima nekoj kvalitet vo skitnikov, ke vidime na turava sto e i kako e.

Koga ke ti titnam, dojdi :D Ni mene ne mi e Eriksen kojznae so. Postuvam toa sto mu rekol na agentot da go izvesti ako ima ponuda od nas za nego i da pocne pregovori no deckoto ne pokaza na natprevarite protiv nas zosto bi trebalo da se najde vo nasiot sostav, kako sto prikaza na primer eden Ronaldo pa i 90% od nasite transferi. Pred da igrame so Ajax, Ferguson go prasaa, dali mislite deka Eriksen e eden od igracite koi bi sakale da gi vidite vo sostavot i stariot si kaza, Eriksen e fudbaler koj dobiva dosta pozitivni kritiki od novinarite, no mora da mi pokaze deka gi zasluzuva tie ubavi zborovi. I go snema.

Kagawa ke startuva pozadi Chicharito, so eden napagac ke igrame.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Rio on Nick powell: "Fine young prospect" with "unpredictable style" and a "great touch"
--- надополнето: 17 јули 2012 во 11:59 ---

Сестра му на Ник :vozbud::drk:
wow овој Пауел добра сестра имал имам желба зет да му станам. :D Како се вика сестра му знае некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom