Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Aaaaa Nick Powel odma se podnovil, si kupil Opel( vauxhall) Corsa
i odma go zaebavaat ovie od sun demek eftina kola zel i si ja parkiral do range roveri,lambosi,bentley i sl. Pisuva deka nedelno ke zima 5000funti a u stariot zimal 400funti (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако вози Астон Мартин (Џонс), тогаш зошто вози Астон Мартин? Ако вози Опел Корса, тогаш зошто вози Опел Корса? Стварно треба да имаш нерви ко јажиња да ги свариш англискиве медиуми.

Него глејте лев бек да купиме, ако го донесеме Бејнс полесно ќе се дише, тогаш ако носат уште еден играч, нека носат, ако не носат, нека не носат. Лев бек ни фали најмногу.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Aaaaa Nick Powel odma se podnovil, si kupil Opel( vauxhall) Corsa
i odma go zaebavaat ovie od sun demek eftina kola zel i si ja parkiral do range roveri,lambosi,bentley i sl. Pisuva deka nedelno ke zima 5000funti a u stariot zimal 400funti (y)

Opa odma gi podnovija na kagawa corvette a na nick volt

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мартин Едвардс, почесен претседател на клубов, наводно за Скај рекол дека интересот за Лукас е реален и се надеваат дека набрзо ќе дојде до договор помеѓу двете страни.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Watford want to sign Federico Macheda, according to the Daily Star on Sunday. It's reported that Gianfranco Zola is keen on his fellow Italian.

Перфектно би било да замине баш тука на позајмица доколку не му даде Ферги голема минутажа во нашиот прв тим. Овде тренерот е италијанец, овде играчиште стана Клеверли и овде Македа ќе има 30+ натпревари во Чемпионшип. Останува да видиме после турава Ферги што ќе одлучи. Утре мислам дека ќе биде објавен тимот кој ќе отпатува.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мартин Едвардс, почесен претседател на клубов, наводно за Скај рекол дека интересот за Лукас е реален и се надеваат дека набрзо ќе дојде до договор помеѓу двете страни.
Колку сакам да не го земеме Лукас ни ние,ни вие па нека си ебе мајката газдата негов,ќе го шитне следната сезона за кило сончоглед у Турново.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Колку сакам да не го земеме Лукас ни ние,ни вие па нека си ебе мајката газдата негов,ќе го шитне следната сезона за кило сончоглед у Турново.
Same, овие претседателиве на клубовиве треба затвор да лежат.

Повеќе ми е за лев бек, да не останеме само со Евра и Блекет.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Because i am tired of speculation,i am talling you this. I read the papers and i see they say 10 million pounds is my price. I go and talk with Sir Alex, and he says to me 5 million..So who is talling the truth, what do you think??..And the truth is, I love this club, but i am not going to be useful to anyone, if i am not playing. And i want to play, i want to help. But for unknown reasons its not going to happen, or my chances will be limited, so it's better for everyone if we say goodbay. If not, i am professional and i will keep doing everything i can, to help my team and my teammates, whenever i have opportunity to do so. - Dimitar Berbatov

Еве Берба што пишал пред саат време на неговата официјална ФБ страна.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Same, овие претседателиве на клубовиве треба затвор да лежат.

Повеќе ми е за лев бек, да не останеме само со Евра и Блекет.
Бејнс ќе го земете,сигурен сум,само прашање на време е кога ќе се реализира трансферот. :)

2

~2A

Гостин
Because i am tired of speculation,i am talling you this. I read the papers and i see they say 10 million pounds is my price. I go and talk with Sir Alex, and he says to me 5 million..So who is talling the truth, what do you think??..And the truth is, I love this club, but i am not going to be useful to anyone, if i am not playing. And i want to play, i want to help. But for unknown reasons its not going to happen, or my chances will be limited, so it's better for everyone if we say goodbay. If not, i am professional and i will keep doing everything i can, to help my team and my teammates, whenever i have opportunity to do so. - Dimitar Berbatov

Еве Берба што пишал пред саат време на неговата официјална ФБ страна.

Бербатов поради големата сума платена за него (30 мил. фунти ) се вршеше голем притисок врз него и секако при секој негов натпревар без постигнат гол беше критикуван и не беше толку обожуван од страна на фановите ширум светот.
Бербатов според мене е добар напаѓач,немој да заборавите кога Руни беше повреден,Бербатов беше тој што беше предводник на екипата dont forget hattrick against Liverpool!
Според мене Бербатов и требало да го напушти Манчестер Јунајтед заради тоа што веќе Фергусон не смета на него,а тоа го увидовме од минатата сезона,премалку изиграни мечеви....
Да се надеваме дека ќе замине во некој клуб каде што ќе игра повеќе,што е до мене со среќа нека му е!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Бербатов поради големата сума платена за него (30 мил. фунти ) се вршеше голем притисок врз него и секако при секој негов натпревар без постигнат гол беше критикуван и не беше толку обожуван од страна на фановите ширум светот.
Бербатов според мене е добар напаѓач,немој да заборавите кога Руни беше повреден,Бербатов беше тој што беше предводник на екипата dont forget hattrick against Liverpool!
Според мене Бербатов и требало да го напушти Манчестер Јунајтед заради тоа што веќе Фергусон не смета на него,а тоа го увидовме од минатата сезона,премалку изиграни мечеви....
Да се надеваме дека ќе замине во некој клуб каде што ќе игра повеќе,што е до мене со среќа нека му е!
Не верувам да биде продаден Бербатов и Ферги да не остави со 3 напаѓачи Чичарито, Велбек и Руни и уште еден од Македа/Кинг. Бербатов е класа напаѓач, каков притисок само издржа и сезоната за 19-та експлодираше. Според мене заслужува и оваа година да остане и да си добива шанса од клупата со оглед на тоа дека Овен си отиде и Македа и Кинг најверојатно ќе одат на позајмица а Вил Кин е повреден. Па по крајот на сезонава ако треба и како слободен играч да си замине.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Бев против доведување на Хазард затоа што е преценет, но ако тој беше незнам сега што да кажам за Лукас. За дете од 19 години да дадеш 30+ милјони... Па тој никогаш ке нема да може да заигра како што треба. Голема трансвер сума што ке му донесе огромен притисок.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Тоа све зависи од карактер, if he got what it takes тогаш новинарите можат до утре да пишуваат гомнарии. Голема сума во секој случај, но и претходно сме давале огромни суми (еве актуелно е за Фердинанд, како најскап дефанзивец). За Бербатов, за ова сумава што ја открил може да попие казна...барем отворено си кажа, или ќе седи на клупа или ќе си оди, така да не се потпирајте на неговите игри. Македа ќе изигра повеќе.

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Тоа све зависи од карактер, if he got what it takes тогаш новинарите можат до утре да пишуваат гомнарии. Голема сума во секој случај, но и претходно сме давале огромни суми (еве актуелно е за Фердинанд, како најскап дефанзивец). За Бербатов, за ова сумава што ја открил може да попие казна...барем отворено си кажа, или ќе седи на клупа или ќе си оди, така да не се потпирајте на неговите игри. Македа ќе изигра повеќе.
Колку чинаше трансферот на Фердинанд

Kajgana Shop

На врв Bottom