А кој јаде гомна?Предсезонските натпревари се ПОДГОТОВКИ ЗА СЕЗОНАТА ШТО СЛЕДУВА !!!!
Не можам да ве разберам зашто одма се јаде вака ке се играло ,онака ке било оваа формација.
Сега САФ треба да види кој до каде е,да проба да ги уигра новиве играчи да си испроба тактики и сл.
Ај ве молам воздржетесе со стручните коментари,
Да у среда е првата утакмица, играме против Амазулу од 20.00 ќе има пренос на Спорт Клуб +.У среда е првата утакмица?
Смолинг може и подобро што не оди на турава со оглед на тоа дека минатава сезона имаше доста повреди и подобро целосно да се опорави и да се приклучат со Вида заедно покасно додека Еванс најверојатно има продолжен одмор.Abe koj jade gomna, samo konstatiravme deka imame ogromen broj na igraci do sredina. Nego Smalling i Evans, anyone? Kaj se ovie, produzen odmor da ne imaat...
btw Rio ke ja snima turata i ke pravi videa ko lani koga igraa FIFA, simnete ja negovata alikacija za Android i iOS, 5 se vika, tamu ke gi stava najprvo
Како да ја најдам оваа неговата апликација за Андроид?btw Rio ke ja snima turata i ke pravi videa ko lani koga igraa FIFA, simnete ja negovata alikacija za Android i iOS, 5 se vika, tamu ke gi stava najprvo
Ima edno mesto se vika Google Play StoreКако да ја најдам оваа неговата апликација за Андроид?
Хехе многу смешно прашањето ми беше како да го барам само 5 ли да напишам во Search?Ima edno mesto se vika Google Play Store