За кого како. Според мене најдобар е, и така ќе си остане. Ете и самиот гледаш колку направија тие пред него. А за ова со брановите рака би му дал. Браво.tasak najdobar najlos toa e sigurno
Де бе мајку му стара сите марионети се у државава...Абе више што направи Коце што да ти кажувам. Направија тие над него, обична марионета е само типот.
Иницијалите му се НГ и не е Нова Година.Де бе мајку му стара сите марионети се у државава...
Овој бил марионета, оној бил марионета, овој го ставиле претседател на суд - бил марионета, оној го ставиле претседател на УЈП - бил марионета...
Па добро бе како така се марионети се родија у нашава државичка ?
Кој е тој семоќниот што ги држи сите конци у рака...
И ја го помислив тоа, од една страна носат регулативи демек ги штитиме работниците да не работат на жешко, а од друга страна го пратиле Коце у одело на жештината. Ах Грујо, ненормален еден.Па го изнеле на 50 степени на булевар, како да не пцуе!? Он е во администрација да го е*ам.
Da ne e...???? e neznam jebi gaИницијалите му се НГ и не е Нова Година.
ИлуминатитеПа добро бе како така се марионети се родија у нашава државичка ?
Кој е тој семоќниот што ги држи сите конци у рака...
Mwaaaaaaaaa backa najbolja si na mami4ka <3Хаха не ја виде камерата на кодошите од Алфа тв . коце внимавај малку со речникот, а продужи со работата најбољи си!
? је на шала го кажав, ама најдобар е до сега. Сигурно не мислам дека ме чита на форумов А тоа шо пробуваат нешо со вакви фори од позади грб да го избрукаат нема да им успее. Да отидам со скриена камера позади Стевчо од подржикоњ којзнае што све ќе снимам...Mwaaaaaaaaa backa najbolja si na mami4ka <3
Овој со фори, на премиерот во немонтирани вести, на негов канал му се испушти. Тоа се јавни фаци. Ќе си припазат малку на речникот ако не сакаат критика да слушаат.? је на шала го кажав, ама најдобар е до сега. Сигурно не мислам дека ме чита на форумов А тоа шо пробуваат нешо со вакви фори од позади грб да го избрукаат нема да им успее. Да отидам со скриена камера позади Стевчо од подржикоњ којзнае што све ќе снимам...
Тоа со премиерот мислам дека беше монтирано. Не е битно и јас реков дека треба да се внимава во јавност. Ја на пример само пред добро познати луѓе пцујамОвој со фори, на премиерот во немонтирани вести, на негов канал му се испушти. Тоа се јавни фаци. Ќе си припазат малку на речникот ако не сакаат критика да слушаат.
Дај бе кажи ми кој е тој, не ме држи така во неизвесностИницијалите му се НГ и не е Нова Година.
Абе и ја помислив на нив, ама gade ме збуни сега со оваИлуминатите