Г
Грејвдигер
Гостин
Мора да го следи претседателот му негов што ебеше тешка артилерија.
Не забравај и да мастурбираш на негоDa vi kazham pravo, mnogu mi se naprai keif koa vidov deka Koce znael i da opcue.
Ja nego go simpatisham ushe od lani, koa iskochi taa fotkata na koja Koce dzogira na nekoja grchka plazha vo
Mitch Buchannon style, ama posle ovoj izblik na elokvencija definitivno se zaljubiv vo nego.
Utre sabajle go vadam posterot od Dragan Vucic i na negovo mesto go zakachuvam Koce, mojata nova ljubov .
и не заборавај сообраќаен знак до постерот да ставиш!Da vi kazham pravo, mnogu mi se naprai keif koa vidov deka Koce znael i da opcue.
Ja nego go simpatisham ushe od lani, koa iskochi taa fotkata na koja Koce dzogira na nekoja grchka plazha vo
Mitch Buchannon style, ama posle ovoj izblik na elokvencija definitivno se zaljubiv vo nego.
Utre sabajle go vadam posterot od Dragan Vucic i na negovo mesto go zakachuvam Koce, mojata nova ljubov .
На место за знакот за препорачана(дозволена) брзина од 50 км на час, Коце сака да стои знак на кој пишува зелен бран ...бранот да го одвејт... Него наместо знаци за регулирање на сообраќајот нека постават знаци на кои ќе се информираме за државава ни од географски,историски и културен аспект...Не сватив што сака да пишува со текст