Каде?Ајде секако после 3 одам на плажа, ете таму ќе одам, баш ме заинтересира.Озбилен сум!
Абе изгледа ги познале дека не се локални, чудо завчера мене како ме пуштија без пари.И то со неохриѓани, престап прва класа
И точно дека хотелот е приватна сопственост (а газдата не е Охриѓанец, хинт:видете име) и не се криви ниту Охриѓани, ниту Кумановци, ниту Лазар Бараков од Мокрино.
А ова 150 евра апартмани остај ги, добро рече некој погоре слабо се инвентивни годинава
И да...многу нељубезни скопскине келнерки по некои кафиЌи.Ем ни ги земет работниве места, ем нељубезни
Завчера не ми наплатија ни влез, ни паркинг.Сигурно по начин на одење и говор на тело ги делат луѓето.
Велиш дека ако ти понудат двокреветна соба, слободно 4 или 5 души внатре да сте нема да им е проблем?Ако за двокреветна цената е 1000 замислени денари, а трошокот е 500 (ете со 100% ќар да тераме), за четворица трошокот ако е илјада газдата е опасен добротворец...сигурно не би се туширале само 2/4 во собата.И после ова реално решение е поскапа соба ако се
4-ца во двокреветна.Ама не, желбата е иста цена, ама 8 души во една соба ко Холанџани густо населени.
Не знам како е на друго место, во Студентски Дом овие ги викаа овие падобранци.
Друго, кај е задоволството од одмор ако во трокреветна соба спијат тројца на кревети и уште тројца по душеци?Me потсети на
ова.