Тебе како човек ти е жал, тебе како
ЧОВЕК !!!!
Извини, ама јас во овој пост не гледам ни трага од човек.
П.С. А сега лажливке една, извади само еден единтсвен пост каде што некој албанец (генерално муслиман) ги оправдал убиствата кај Смилковското езеро? И овде на форумот и во јавноста?
Срам да ти е!
--- надополнето: 13 јули 2012 во 15:58 ---
Кој се радува бе? Зошто лажеш бесрамнику? Имаш ли потврда за тоа радување од некој албанец или муслиман сеедно? И ти ли си чувар на редот и мирот во Македонија бе бруко една глупава?
Кој ајван тебе те стави полицаец да бидеш?
Е од вакви имбецили и простаци кои вршат високи функции државата ќе отиде у П.М.
Загор не ја кревај за џабе тензијата.
Јас сум сигурен дека ти, Ел КЕвсер, Влора и уште двајца-тројца на форумов не сте го оправдале тоа со Смилковци.
Ама ниту ги спречивте, ниту ги осудивте, 5 илјади кромањонци, да излезат со знамиња на џихад, и парола смрт за каурите, во најболниот момент за нас, само затоа што ви рекле во џамија дека тие се НЕВИНИ, и дека не се апсело така жена муслиманка.
Нон сенс е нели? Класична лоботомија, колективна свест, подаништво на некому за некои погани цели.
Исто како што е нон сенс, да некој остане рамнодушен над оние слики со мртви детски тела.
Невозможно е да се биде рамнодушен.
Од устата ќе излезат секакви зборови, но срцето на сите им знае колку можат да бидат рамнодушни.
Клучот на соживотот, не само кај нас тука, туку и во светски рамки е кај вас муслиманите.
Прилагодете го Исламот, да навистина биде мирољубив и во очите на другите, и адаптирајте го на потребите за 21 век, и имате бинго.
Додека сте во оковите на религијата, и она што ви го диктира најсуровата идеологија досега смислена, ќе се случуваат вакви работи ширум светот.
Европа е сеуште мирна и толерантна, но гледате Бурма не е таква, кон никого не е толерантна, нит христијани, нит муслимани ја интересираат.
Во речиси секој судир, или инцидент во светот, се вклучени муслиманите. Зошто?
Во 21 век, каде религијата полека го губи влијанието врз луѓето, и се појави политиката која ја замени, и тоа доста успешно, вие сеуште сте некаде далеку зад овие збиднувања.
И на крајот, види го првиот пост на отварачот на темава, муслиман, кој нагласува дека се убиваат невини муслимани, а не НЕВИНИ ЛУЃЕ.! И после тоа отиде тeматa у погрешен правец. Веројатно очекувано.