- Член од
- 20 март 2008
- Мислења
- 694
- Поени од реакции
- 414
ako ima nekoj aktivni na EU west addnite me, Allythepally mi e nick. lvl 30 sum...full t3 runinja sve so red toa...
Тие рунови сеуште не сум купувал ништо, можеш ли да ми објасниш конкретно што е целата фама со нив?Немој да се напињаш на почеток само. Ќе има многу дечки што играат со смрф ( втор акаунт) и ќе ве отвараат на тој левел. Додека не фатиш 20ти левел не купувај рунови, нема да ти требаат тие Тиер 1,2 туку од 20 левел ти ги дава тие најјаките.
На СолоМид тие видеата нејќат да се пуштат, имам лимит, не е проблемот до мене. Пробав и преку Фајрфокс и пак нејќеше.Ако ти треба помош за билдови, мастерис , итн... барај на Solomid.net во featured guides има доста добро објаснето скоро за секој херој.
Btw, гојак ти се откажа од ЛоЛ? Те немам одамна видено онлајн
Руновите даваат мали атрибути кои ке ги имаш со секој херој уште од старт на партијата. КОга ке стигнеш до левел 20 побарај помош овде и ке ти помогнеме кои рунови да ги купиш. Немој да купуваш ниеден рун пред левел 20Тие рунови сеуште не сум купувал ништо, можеш ли да ми објасниш конкретно што е целата фама со нив?
Затоа што читав на официјалната страна во New User Guide, и неможам да разберам конкретно за руновите.
Договорено, фала многу за помошта.Руновите даваат мали атрибути кои ке ги имаш со секој херој уште од старт на партијата. КОга ке стигнеш до левел 20 побарај помош овде и ке ти помогнеме кои рунови да ги купиш. Немој да купуваш ниеден рун пред левел 20
Друже тие руновите ти се најбитна работа у играва. Значи сеа за сеа собирај ИП и не ги троши на ништо. Имаш free champs и играј си ги тие. Вака сеа за руновите:Тие рунови сеуште не сум купувал ништо, можеш ли да ми објасниш конкретно што е целата фама со нив?
Затоа што читав на официјалната страна во New User Guide, и неможам да разберам конкретно за руновите.
На СолоМид тие видеата нејќат да се пуштат, имам лимит, не е проблемот до мене. Пробав и преку Фајрфокс и пак нејќеше.
Како бе не е играна шо трипашhttp://www.crnobelo.com/zabava/interesno/12732-novata-najigrana-kompjuterska-igra
Штета што во мкд не е баш играна
Малку сме брат , не има одприлика некои ~400 играчи... Србите само на фб страната имаат ~7000 лајковиКако бе не е играна шо трипаш
Не е кажано во тој контекст...кажано е како е нова односно нова на број 1 позицијата ...а не нова во смисла на release dateАкцент на „новата“ . Кажува многу за авторот.
А дечко дали знаеш дека србија се 7,498,001 жители, а ние 2,022,54 жители?Малку сме брат , не има одприлика некои ~400 играчи... Србите само на фб страната имаат ~7000 лајкови
Абе добро нормално тоа , ама овде не е играна многу затоа што има премногу дота фанбојс. Кога ке му ја кажеш некому играва одма ти вика : абе тоа тие копија на дота, детска графика, но скилл игра .. итн. и не и даваат шансаА дечко дали знаеш дека србија се 7,498,001 жители, а ние 2,022,54 жители?
Башка сум сретнал многу македонци кои не ја ни знаат страната.
Spot on.Абе добро нормално тоа , ама овде не е играна многу затоа што има премногу дота фанбојс. Кога ке му ја кажеш некому играва одма ти вика : абе тоа тие копија на дота, детска графика, но скилл игра .. итн. и не и даваат шанса
Ај напраи скриншот од колку пинг имаш.Дај бе сите на Вест да се собереме не играјте со бугари таму