Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Уште три дена до правата пријателска:
13/07/12 - 17:30 - Chemnitzer FC vs Newcastle United

16/07/12 - 18:30 - AS Monaco vs Newcastle United
21/07/12 - 18:30 - Fenerbahçe vs Newcastle United
27/07/12 - 19:45 - Olympiakos vs Newcastle United
28/07/12 - 19:45 - S.C. Braga vs Newcastle United
01/08/12 - 19:30 - Gateshead vs Newcastle United Reserves
04/08/12 - 17:00 - ADO Den Haag vs Newcastle United
11/08/12 - 15:00 - Cardiff City vs Newcastle United

Уште три дена до правата пријателска:
13/07/12 - 17:30 - Chemnitzer FC vs Newcastle United

16/07/12 - 18:30 - AS Monaco vs Newcastle United
21/07/12 - 18:30 - Fenerbahçe vs Newcastle United
27/07/12 - 19:45 - Olympiakos vs Newcastle United
28/07/12 - 19:45 - S.C. Braga vs Newcastle United
01/08/12 - 19:30 - Gateshead vs Newcastle United Reserves
04/08/12 - 17:00 - ADO Den Haag vs Newcastle United
11/08/12 - 15:00 - Cardiff City vs Newcastle United

Која е екипава жити се? o_O

Инаку кога веќе пишувам во фан клубов да прашам. До сега како стоите со трансфери? (донесени играчи и играчи што си заминаа.Знам нешто ама вака овдека најдобро знаете :) )

Инаку кога веќе пишувам во фан клубов да прашам. До сега како стоите со трансфери? (донесени играчи и играчи што си заминаа.Знам нешто ама вака овдека најдобро знаете :) )
Од 3-та германска лига се чемницер.
А за трансфери ќе ти го ископирам мојот пост од пред некој ден на претходната страна:
Сега за сега има два трансфера официјални, Роман Амалфитано од Ремс и Гаел Бигирама од Ковентри. Двајцата се многу млади и перспективни кои допрва треба да се развиваат, особено ако се знае дека се скаутирани и препорачани од Грем Кар.
Пус, завршена е работата и со 19-годишниот централен одбранбен од Мелбурн, Куртис Гуд, кого го нарекуваат „новиот Јап Стам“.
Е сега, мора да се донесат и искусни засилувања, според Пардју ќе има уште неколку играчи. Со Дебуши се преговара, искрено ептен го сакам него во Њукасл, мора и еден од средина да се донесе пошто Гатри си отиде, Твенте бара 16 милиони за Де Јонг, така да нека одјебат, освен ако не отиде во Менхенгладбах па да го лапнеме за 10 зимово.

Одлична вест е што Ба и Сисе и дефинитивно нема да играат на Олимпијада пошто не се вклучени во составот, а и во јануари и февруари ќе си бидат кај нас, пошто во квалификациите за Купот на Нации кој ќе се одржи во Јужна Африка, Сенегал се паднаа со Брегот на Слоновата Коска, кои се 3 класи подобри. :pipi:
Така да, само Тиоте ќе недостасува од Африканците.

Inn
Birigirama-Coventry
Curtis Good-Melburn
Amalfitano-Reims
Xisco-vraten od pozajmica

Out
Forster vo Celtic
Best vo Blackburn
Lovenkrands vo Birmingham City
Alan Smith free agent(nek si ebe mater vise toj)

I Guthrie vo Reading

Sky Sources: Newcastle close to agreeing deal for Lille & France defender Mathieu Debuchy. :vozbud::vozbud:

Sky Sources: Newcastle close to agreeing deal for Lille & France defender Mathieu Debuchy. :vozbud::vozbud:
Ova da uspee svaka im cast...Taylor,Marveaux + ke ni dojdat kako 2 novi transfera za slednata sezona
Po se izgleda bratce deka ke se vratime na stariot 4-4-2 sistem samo za da mu udovolime na Ba da bide centralen napagac.

Ova da uspee svaka im cast...Taylor,Marveaux + ke ni dojdat kako 2 novi transfera za slednata sezona
Po se izgleda bratce deka ke se vratime na stariot 4-4-2 sistem samo za da mu udovolime na Ba da bide centralen napagac.
Овој Marveaux не го зедовте минатата година?

Овој Marveaux не го зедовте минатата година?
Да, минатото лето пристигна на Free, ама се мачеше со повреди, така да не го достигна потенцијалот што го имаше. Затоа Пардју рече дека го смета како ново засилување, да се надеваме дека конечно е целосно опоравен.

Не знам, некако со 4-3-3 на крај на сезоната почнаа да играат феноменално, ама како што викаш, мора по се изгеда ради Ба да се тактизира малку. Ќе видиме вечер на пријателската.
--- надополнето: 13 јули 2012 во 11:25 ---
А еве и споредба меѓу Симсон и Дебуши од минатата сезона:

AxrDUCqCMAASL4G.jpg

Sky Sources: Newcastle make offer to Liverpool to take Andy Carroll on season-long loan with view to permanent move.

Првата понуда е одбиена, ама ќе се преговара уште.

Sky Sources: Newcastle make offer to Liverpool to take Andy Carroll on season-long loan with view to permanent move.

Првата понуда е одбиена, ама ќе се преговара уште.

:pos: Ова е веќе комично. И за колку ќе го откупите на крајот? За 10? Ептен смешни ќе испадниме ние во случајот. Ама сериозно ако Керол бега некаде сакам тоа да биди во Њукасл. Причина плус за уште поќе да ве гледам и да ве поддржувам против другиве сероњи кога играте

:pos: Ова е веќе комично. И за колку ќе го откупите на крајот? За 10? Ептен смешни ќе испадниме ние во случајот. Ама сериозно ако Керол бега некаде сакам тоа да биди во Њукасл. Причина плус за уште поќе да ве гледам и да ве поддржувам против другиве сероњи кога играте
Колку што прочитав некаде Њукасл сака цела сезона да го позајми и целата плата да му ја плаќа, а идното лето да го откупат целосно и за тоа амин дал Ешли. Е сега, Ливерпул одбил пошто сакаат 18 милиони и одма да го продадат.

Колку што прочитав некаде Њукасл сака цела сезона да го позајми и целата плата да му ја плаќа, а идното лето да го откупат целосно и за тоа амин дал Ешли. Е сега, Ливерпул одбил пошто сакаат 18 милиони и одма да го продадат.
E па нешто такво и ќе се случи изгледа. Само дај боже да е во Њукасл а не во друг клуб. :tapp: Имбецили се нашиве ама ајде. А 9ката ќе му ја вратите?? Или Сисе ќе го пуштите кај нас? :D:coffee:

E па нешто такво и ќе се случи изгледа. Само дај боже да е во Њукасл а не во друг клуб. :tapp: Имбецили се нашиве ама ајде. А 9ката ќе му ја вратите?? Или Сисе ќе го пуштите кај нас? :D:coffee:
Сисе ќе си остане со 9-ката, а на Енди ќе му дадеме 35 да носи! :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom