Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
PSG vleze vo trka za Debuchy,edinstvena nadez za Newcastle e toa sto uste stoi na toa deka saka vo EPL da igra i deka negoviot najdobar prijatel Cabaye e vo Newcastle.
Prviot obid e okolu 4 mill koj bil avtomatski odbien od Lille.

Gael Bigirinama od Coventry koj e sporeduvan so Essien e blisku do transfer vo Newcastle
Nisto cudno Ameobi da zavrsi vo West Ham za 2.5 mill,i nisto cudno posto Big Sam preferira takov tip na igraci.
Ne se veke zainteresirani za Douglas,sega najverovatno ke se fokusiraat na Alderwiereld od Ajax.

Кој знае тоа со ПСЖ дали е вистина, може си пуштија сами шпекулација да му рипне цена.
За него Лил бара 6 милиони, односно 2 повеќе од тоа што нуди Њукасл. Јас би ги дал одма за него, ѕвер е типот.

Кој знае тоа со ПСЖ дали е вистина, може си пуштија сами шпекулација да му рипне цена.
За него Лил бара 6 милиони, односно 2 повеќе од тоа што нуди Њукасл. Јас би ги дал одма за него, ѕвер е типот.
Лил бараат 9 милиони евра, Интер понуди 5 и беа одбиени исто како и Њукасл. Од Лил рекоа дека под 9 милиони евра не го пуштаат

Среќен 26-ти роденден Чеик Тиоте!
Cheik-Tiote-signs-a-new-deal-with-Newcastle-United-57215.jpg

Znam deka vi gori za nego na vas od Liverpul,,ali eve ke ti kazam deka 2 miliona samo gi delat da sklucat dogovor sto megu redovi znaci deka 90% e zavrsena rabotava.
Мене лично ми значи, многу го сакам овој играч во Ливерпул. Само да не испадне и вашето како нашето со Сигурдсон ;).

Мене лично ми значи, многу го сакам овој играч во Ливерпул. Само да не испадне и вашето како нашето со Сигурдсон ;).
Ne druze..ne bi rekol zatoa sto nie sme direktno povrzani so ovoj igrac poveke od godina dena i baska dobrite odnosi so Newcastle i Twente toa ni go ovozmozuvaat.
Plus i samiot De Yong minatata sezona bil na nekolku stadioni posebno kaj na tie sto bile zainteresirani za nego,ispadna deka St James Park(taka si go vikam uste jas) mu go odzema zdivot i najveke mu se svigal
I ne se celnicite otideni samo za De Jong,tuka e i Daglas od istiot tim koj veke Newcastle go ima pikirano od poodamna.Znae Mike Ashley deka ovoj igrac ke vredi najmalce 30 milioni za 2-3 godini i nema sansi da go pusti.

Ова ме плаши малку:
Borussia Monchengladbach Claim Victory In De Jong Chase

http://www.nufcblog.com/2012/07/01/borussia-monchengladbach-claim-victory-in-de-jong-chase/
Znam..eve sega bas procitav..Neznam bratce,ozbilna e rabotava okolu ovoj transfer a moguce e samo da mu digaat cena posto ne veruvam deka bi ja izbral taa ekipa namesto Newcastle pa makar bile i vo CL..sto,,da ne napravi BM nesto tamu,ke bide vlezi izlezi.
Ja neznam sto ne spukaat 11 mill take it or leave it i aj so zdravje.

Зошто би давале пари за напаѓач кога во тимот ги имате Сисе и Ба ?? На Њукасл најмногу засилувања му требаат во одбраната (замени за десен,левв и централен бекк),се виде тоа и изминатава сезона по долгото отсуство на Стивен Тејлор и кога не играа Симпсон и Рајан Тејлор тимот немаше соодветни замени за 2цата..
Инаку овој Сантон лани го земавте на позајмица од Интер или перманентно беше откупен ??
Ако е перманент трансфер тогаш супер играч земале ,може да игра на на двете страни како одбранбен бекк и во средина на двете странични позиции..

Зошто би давале пари за напаѓач кога во тимот ги имате Сисе и Ба ?? На Њукасл најмногу засилувања му требаат во одбраната (замени за десен,левв и централен бекк),се виде тоа и изминатава сезона по долгото отсуство на Стивен Тејлор и кога не играа Симпсон и Рајан Тејлор тимот немаше соодветни замени за 2цата..
Инаку овој Сантон лани го земавте на позајмица од Интер или перманентно беше откупен ??
Ако е перманент трансфер тогаш супер играч земале ,може да игра на на двете страни како одбранбен бекк и во средина на двете странични позиции..
Kako be zasto,Best i Lovenkrands si otidoa a Xisco se vrati...kao prvo ni treba bar uste eden napagac zatoa sto rasporedot ke ni bide pozgusnat poradi Europa League i plus igrame 4-3-3 kade Ba e levo a Cisse centarfor...a da ne spomnuvam sto Africkiot fuc***g kup i idnata godina ke se odrzuva taka da Ba,Cisse,Tiote ke bidat otsutni bar edno 3 nedeli.

Убаво кажа Rale, годинава со Европа ќе има ептен згуснат распоред.
Сега за сега има два трансфера официјални, Роман Амалфитано од Ремс и Гаел Бигирама од Ковентри. Двајцата се многу млади и перспективни кои допрва треба да се развиваат, особено ако се знае дека се скаутирани и препорачани од Грем Кар.
Пус, завршена е работата и со 19-годишниот централен одбранбен од Мелбурн, Куртис Гуд, кого го нарекуваат „новиот Јап Стам“.
Е сега, мора да се донесат и искусни засилувања, според Пардју ќе има уште неколку играчи. Со Дебуши се преговара, искрено ептен го сакам него во Њукасл, мора и еден од средина да се донесе пошто Гатри си отиде, Твенте бара 16 милиони за Де Јонг, така да нека одјебат, освен ако не отиде во Менхенгладбах па да го лапнеме за 10 зимово.

Одлична вест е што Ба и Сисе и дефинитивно нема да играат на Олимпијада пошто не се вклучени во составот, а и во јануари и февруари ќе си бидат кај нас, пошто во квалификациите за Купот на Нации кој ќе се одржи во Јужна Африка, Сенегал се паднаа со Брегот на Слоновата Коска, кои се 3 класи подобри. :pipi:
Така да, само Тиоте ќе недостасува од Африканците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom