Кучиња кои пијат вода од чешма и нивните сопственици

• Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување
Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Веројатно во очите на некој тинејџер ја оправдува. Колку години имаш?:)
Ауу да, само затоа што некој не се согласува со тебе, одма е тинејџер .!.

Сељанка без осет
Ако веќе презела обврска да чува куче, нека го чува како што треба. Никој не е должен на секое пиење вода, да го залапува кучето.
Нека си носи некој мал сад со неа и нека му напуни вода на кучето.
Кој ви е крив кога незнаете вода да пиете од фонтана?
Кој ве учеше дека се лапа цела фонтана, гадно ве заебал

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Ауу да, само затоа што некој не се согласува со тебе, одма е тинејџер .!.

и ти си тинејџер :) И не ги потценувам тинејџерите, има и разумни и тоа многу од нив, но по стилот на одговорите морам да заклучам дека се работи за тинејџер...и тоа го кажав како оправдување ако си тинејџер тогаш е океј да имаш и такво размислување ама веќе ако си возрасен...

O

Orion.

Гостин
Детуле, кучето пие вода на начин што го користи јазикот а тоа имплицира дека кучето мора да го излиже отворот од кој тече вода за да се напие.

O

onlya

Гостин
па овде не гледам дека некој напишал дека треба да ја стреламе, туку дека е некултурна пшто е и вистина. И тој што миел нозе е некултурен, а таквите луѓе можеме да ги осудиме на овој начин - да кажеме дека се некултурни. Страшно е што некој брани невоспитаност. Утре некој ќе прдне на улица и ќе кажеш е добро де му се прди или ќе го дува носот кај чешмата...:) точно не е крај на светот, ама е неубаво- некултурно и треба да го осудиме...
Ти да не гледаш кој прди на улица и кој си дува нос. Баш на таа чешма од сликата таксистите си застануваат си полнат шише со вода после тоа пијат вода се враќаат еден чекор назад и си го дуваат носот и што да им направам јас да ги бркам ли? Си има полиција си има закон нека тие ги бркаат што ја ќе се замарам. Еве ти и уште еден пример пред повеќе од пола година кога се враќав од факултет на пладне на плоштад имаше еден човек како си моча кај едно дрво 50 метра подолу имаше еден цајкан кој си правеше муабет со некои други луѓе и овој што мочаше ниту го виде ниту го казни. Зашто ја да сум таа будала што ќе им вика на луѓето што да прават доволно си се големи и зрели сами да си проценат. А за гадење ич не ми е гадно колку пати сум пиела вода после кучиња па се уште сум си здрава и фала богу до сега не сум закачила некоја кучешка тенија.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Детуле, кучето пие вода на начин што го користи јазикот а тоа имплицира дека кучето мора да го излиже отворот од кој тече вода за да се напие.
Да, ама тоа не имплицира дека и ТИ треба да го излижеш отворот од кој тече вода.

Значи ти се ставаш во категоријата на кучиња

и ти си тинејџер :) И не ги потценувам тинејџерите, има и разумни и тоа многу од нив, но по стилот на одговорите морам да заклучам дека се работи за тинејџер...и тоа го кажав како оправдување ако си тинејџер тогаш е океј да имаш и такво размислување ама веќе ако си возрасен...
Арно ти праат кучињата

П

Пепси_

Гостин
Да, ама тоа не имплицира дека и ТИ треба да го излижеш отворот од кој тече вода.

Значи ти се ставаш во категоријата на кучиња

Арно ти праат кучињата
И шо си запнал со тоа "па не мора да ја лижеш и ти цефката" ?
Па таа вода минува низ цефката каде што твоето или некое друго размазено куче чиј сопственик е ретардиран ја лижела и колку и да е истечна таа вода минува низ лигите и сите пропратни срања од кучешкиот јазик останати на цефката и не се измиват туку така лесно со истечната вода.

ама тоа е македонија кој што сака ќе си праве,а во германија немале слобода (или не ви чинат строгите правила на живот и санкции) :tapp: :facepalm:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Не ми се допаѓа воа , нека биде казниво , 500 евра.

И онака тие чешми не се одржуваат , некои се со децении истите , па сега и кучиња да лижат таму ... Што има везе ако тече водата , пак можат да се соберат бактерии околу.

Еднашка некој пред мене изми шприц како со крв да беше , ми заличе како наркоман ... не се напив вода.

Дај нека купат фонтани за миленичиња , не верувам да се повеќе од 250.000 евра. ( мада и да се у барок стил, ќе идат туристи со кучиња потоа)

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
не е криво кучето
туку таа, прости ми боже би и го натегнал,тука

O

onlya

Гостин
Еднашка некој пред мене изми шприц како со крв да беше , ми заличе како наркоман ... не се напив вода.
Значи работава дошла до таму што и наркоманите се принудени да држат хигиена. :D Што не си им понудил алкохол за да го дезинфекцираат шприцот. :D Туку како и да е бидете среќни што чешмиве работат пошто еве во сред центар т.е на плоштад при толкава фонтана нема вода кај да се напиеш притоа да не дадеш пари. :)

Мала измена :)
Kако може да се гадите од нив и да ви сметаат, а тие се толку слатки :love:

:icon_mrgr:

O

Orion.

Гостин

Арно ти праат кучињата
:)

Јас не, ама збунетото дете на сликата кое чека ред можеби...
И не мора да ја излижеш чешмата за да се напиеш од сочната кучешка плунка, сигурно мал дел од плунката на кучето е веќе во организмот на тој што се напил непосредно по кучето

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Лудило е да имаш сибирска хаска, кај нас на овие горештина
За тоа куче нормална температура е -20 степени.
Да. Ако е од 7+ коленa, на кучиња кои живееле во место со таква клима купено. Ако со години тие колена се одгледуваат/живеаат во клима со слична како нашата нема проблем, кучињата се веќе генетски промени и приспособени. Да, можеби не целосно, ама многу подобро од другите.

В

влијателен

Гостин
Мала измена :)
Kако може да се гадите од нив и да ви сметаат, а тие се толку слатки :love:

:icon_mrgr:
Оти се гнасни, погани и имаат штетни бактерии во устите.
Да не спомнувам дека има кучиња што јадат гомна по парковите.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Ве читам и ви се чудам....па нормални ли сте вие бе ? Како прифаќате да пиете вода од таа чешма ако претходно од таа чешма пиела некоја џукела ????
еве да ве прашам сите вие што ги браните кучињата
ако имате дете мало и треба да пие вода од чешма,а пред него пиела некоја џукела,дали ќе му дозволите на вашето дете да се напие???

Kajgana Shop

На врв Bottom