ај бе седи мирен, фонтаните се за луѓе не животни... не ми се курчи сеа....
фонатни за животни у мк има на фарми и никаде на друго место.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
следствено на тоа, животните не треба да пијат вода од фонтаните кои не се на фарма.
ако може без фраерисување, стварно...
120 денари.Што пари го зема?![]()
Фала120 денари.
Да..Фалаод џамбо го зема или?
И куќичка да му земат во случај да му се приспие па да не ја прља земјата. Што за чудни луѓе сте бре нема да добиете кучешка тенија ако пиете вода од иста чешма со некое куче, а и што да речат тие што ги чуваат, при секое галење раце да не треба да мијат?Што има везе дали се лиже чешмата или не едноставно е гадно.Според таа логика јас можам и да се измочам во фонтаната дека нели само ќе си истече надоле и нема ни да ја допре чешмата а и да ја допре нема везе дека не треба да се лиже.
Ако сака кучето вода носете му канче да му го напуните па да му дадете да пие или купете му шише вода од продавница.
Што има везе дали се лиже чешмата или не едноставно е гадно.Според таа логика јас можам и да се измочам во фонтаната дека нели само ќе си истече надоле и нема ни да ја допре чешмата а и да ја допре нема везе дека не треба да се лиже.
Ако сака кучето вода носете му канче да му го напуните па да му дадете да пие или купете му шише вода од продавница.