Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе му стои :pos:, него овој види го, пак си играло некое дете со линиите :facepalm:

417470_353945734673949_1723299424_n.jpg

Не бе, како со патенти сакале да го направат :pos:, него интер како тргнале другата година тетрис фигури ке стават на дресот

Не знам дали знаете али у Милано нивните фанови кренале на востание бидејќи едниот дрес ќе им бил црвен а они не ја сакале таа боја.

Биќе занимљиво,ќе глеаме палење дресови на трибини и слично :pos::pos::pos:

Аман Интерашиве, уште непочната сезоната овие се спремаат ајвар да праваат на трибините :pos:

Да бе,рекле коа ќе играат со црвените никој да не одел на стадион и после Морати кутртиот нели коа ќе шибнат гол,мора со некој да се сподели радоста па.........

Морати: Ало (на шефот наТриестина) че ни ги даете они фановите што ги стаавте едно време на стадион?

images

Шефот на Триестина: Није проблем болан и онака ко за вас се праени,Милано пише горе,знаевме кога тогаш дека че ви притребаат.

Фалачаопријатно.

Аман Интерашиве, уште непочната сезоната овие се спремаат ајвар да праваат на трибините :pos:

вредни дечки:D...барем да знаеме да очекуваме од сега не вака на сред сезона во небрано да ни снема ајвар па шо ќе прајме за подоцна:LOL:

Ќе ги нема звездичките или сеуште се во двоумење колку да бидат :P :D
30 sul campo

Ќе ги нема звездичките или сеуште се во двоумење колку да бидат :P :D
30 sul campo

Си пишува 30 sul campo така и ке остане на нивните. Само фановите може да си купат со 3 звезди, убаво си пишав тогаш јас, така ке биде најпаметно

Најубави ни се дресовите годинава

539747_10150934660304716_1813783967_n.jpg
Овој у средина Вучко ви е? Ко тешка ретарда е застанат на сликава. А овој Видал у фаца е прав циган маме му еам, шампионите од Шутка. Може и ради дресовиве така ми изглеа. Не, не, ме потсети на емин брачед малку појче...
Ги собираме џубријната од Стругааа... од селотооо.... вдфсд од сите села... исти Видал е, работен чоек :pos::pos::pos:

Еј не ги заебавајте за дресовите да не почнат пак да зборат за розевите дресови:D

548228_10150927868491937_1356552109_n.jpg

Манеќен до манеќен,овие црнциве ко неухранети ми изгледаат,а овој со бемкава:pos:

Маци ај не се бламирај, не си интересен веќе, гледаме дека имаш комплекси од Милан и посебно од Интер. Бемката за смеење е?

Имате некоа информација,дали телма ќе дава фудбал и оваа година,или и тоа го изгубиа исто ко вимболдон?

На почетокот на сезоната Бранко мислам дека кажа дека биле откупени правата до 2013 година. Е сега незнам колку е ова точно :confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom