Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чисто се сомневам.........барем младинци да пуштаат - нека ораат децата,ќе научат нешто,па ќе биде Интер еден ден стожерот на репрезентацијата........
Ајде сеа имате пари да видам кој напаѓач ќе го купите. Не дека Џакерини, Матри и Кваљарела не се ѕверовиМеси и Роналдо гомна да јадат
Работата е што никој не сака да игра во Италија освен Ибрахимович на кој не знам што му е филмот ама Италија од глава не му излегува. Не би ме чудело во иднина и Лацио и Рома да ги смени па да комплетира петорка од Италија.Ајде сеа имате пари да видам кој напаѓач ќе го купите. Не дека Џакерини, Матри и Кваљарела не се ѕверови![]()
Работата е што во Италија никој нема пари за да донесе големо име. Милан за малце ќе го продадеа Тиаго Силва само за да дојдат до пари. Го земаа Монтоливо за без пари, а прашање е дали ќе донесат и уште некој. Кога ќе ми текне дека се бореа со Интер за Мудингаи... Француската лига е подобра од Италијанската? Беше подобра кога Пасторе отиде во ПСЖ? Или Лавеци? Мота? Анчелоти? Остај го Ибрахимович, глуп е и најголем нос има... Се е до парите. Или фрлете 50 милиони за Кавани, Ван Перси, Нејмар, или истите ќе отидат во Сити, ПСЖ, Челзи, Барса, Реал. И понатаму нека се судат во Италија за местени утакмици во ситуација кога во цел свет се мести и на никој око не му трепнува. Сами се криви што лигата е срање и клубовите се на ова дереџе на кое што се. Разбрав дека сте добиле големи пари за засилувања па ајде, променете нешто во лигата на подобро, спасувајте ја Серија А коа што тоа го правеше Интер пред 2 сезониРаботата е што никој не сака да игра во Италија освен Ибрахимович на кој не знам што му е филмот ама Италија од глава не му излегува. Не би ме чудело во иднина и Лацио и Рома да ги смени па да комплетира петорка од Италија.![]()
Ова е тоа што мене најмногу ме вади од кожа. Како што кажа, секаде (значи буквално секаде , во секоја е***а лига)се мести а само гомнава италијански глумат чесност и казнуваат за тоа. Џаро на ФБ пушта местени мечеви од Англија кои завршуваат 1-2 и 2-1(и ги фаќа што е најбитно) ама никому ништо, англичаните се паметни и не се замараат со тоа затоа што ако се почне постапка единствениот што ќе изгуби е англискиот фудбал. Италијаниве најдоа да се прават паметни и нешто што опстојува со децении (дедо ми ми има раскажувано кога во ЈУ лигата се местеле мечеви за 10 кебапи и пиво) да го искоренуваат. Каде бе? Не знам дали се запрашале самите што постигнале со тоа противење и казнување на местачите. Повеќе не се мести демек? ...или нема да се мести во иднина?Работата е што во Италија никој нема пари за да донесе големо име. Милан за малце ќе го продадеа Тиаго Силва само за да дојдат до пари. Го земаа Монтоливо за без пари, а прашање е дали ќе донесат и уште некој. Кога ќе ми текне дека се бореа со Интер за Мудингаи... Француската лига е подобра од Италијанската? Беше подобра кога Пасторе отиде во ПСЖ? Или Лавеци? Мота? Анчелоти? Остај го Ибрахимович, глуп е и најголем нос има... Се е до парите. Или фрлете 50 милиони за Кавани, Ван Перси, Нејмар, или истите ќе отидат во Сити, ПСЖ, Челзи, Барса, Реал. И понатаму нека се судат во Италија за местени утакмици во ситуација кога во цел свет се мести и на никој око не му трепнува. Сами се криви што лигата е срање и клубовите се на ова дереџе на кое што се. Разбрав дека сте добиле големи пари за засилувања па ајде, променете нешто во лигата на подобро, спасувајте ја Серија А коа што тоа го правеше Интер пред 2 сезони![]()
а нема ли јуветалија? или италјуве како беше?
Ќе испечатат и таква. Нешто како таа блуза со кучето и на главата пола знаме на Италија пола амблем со 30-ката од онаа блуза. А баш за една недела ќе проверам дали ја некој купил оваа со амблемот и звездичките.а нема ли јуветалија? или италјуве како беше?![]()
Маицава само у Шутка ја има? Таму е сликана? 3 ѕвезди, 30 титули, Јуве... Циганска работа
Не не е во Шутка сликана.Маицава само у Шутка ја има? Таму е сликана? 3 ѕвезди, 30 титули, Јуве... Циганска работа![]()
нејќат да дојдат зошто ниеден не може/не сака да им понуди плата на 2.5/3 мил. сигурно повеќе од мене знаеш ама мислам дека и во јуве просекот на платите не е поголем од 3 мил.Работата е што никој не сака да игра во Италија освен Ибрахимович на кој не знам што му е филмот ама Италија од глава не му излегува. Не би ме чудело во иднина и Лацио и Рома да ги смени па да комплетира петорка од Италија.![]()
Не не е во Шутка сликана.![]()
нејќат да дојдат зошто ниеден не може/не сака да им понуди плата на 2.5/3 мил. сигурно повеќе од мене знаеш ама мислам дека и во јуве просекот на платите не е поголем од 3 мил.