Маци-
ragazzo pazzo
- Член од
- 17 април 2007
- Мислења
- 6.184
- Поени од реакции
- 3.513
Смири се,не се потресувајМаци ај не се бламирај, не си интересен веќе, гледаме дека имаш комплекси од Милан и посебно од Интер. Бемката за смеење е?
Смири се,не се потресувајМаци ај не се бламирај, не си интересен веќе, гледаме дека имаш комплекси од Милан и посебно од Интер. Бемката за смеење е?
Абе Вучинич ко педер е застанатНајубави ни се дресовите годинава
Oва за пред утакмица било ко дрес, маица, шо ти ја знам ... хиу.Ја мислев со поскокот беше дно дна, али имало и бетер
Го замислуем Паласио у ова !
Не ти е на место постот..Смири се,не се потресувај
осекам тој со бемката ке ни донесе титула хахаЕј не ги заебавајте за дресовите да не почнат пак да зборат за розевите дресови
Прегледај го приврзокот 46022
Манеќен до манеќен,овие црнциве ко неухранети ми изгледаат,а овој со бемкава
не, али хејсел еМаци ај не се бламирај, не си интересен веќе, гледаме дека имаш комплекси од Милан и посебно од Интер. Бемката за смеење е?
луцидниот добива конкуренција за глупиша на годината (уште е далеку од него ама на добар пат да го стигне ).Маци ај не се бламирај, не си интересен веќе, гледаме дека имаш комплекси од Милан и посебно од Интер. Бемката за смеење е?
зашо ова, демек црвен, Милан, а-у !?Oва за пред утакмица било ко дрес, маица, шо ти ја знам ... хиу.
Добри се дресовите оваа сезона, нема утка кај големиве тимови ко лани и пред 2 сезони кај Јуве и Интер, само гледам нешто Curva Nord се бунат ради црвените дресови, ќе ги бојкотираат, кој носи таков на нивна трибина ќе го ишутираат од истата а и инсистираат на Меаца да не се носи тој дрес и повикуваат фановите да не го купуваат што до некаде и може да им запали во Италија но не и надвор од таа земја.
Седи мирен да не почнам да зборам за голот на Мунтари.Agnelli - ''Šta da kažem po pitanju izjave Masimilijana Algerija, mogao bih mu samo poručiti da bi milan možda mogao sašiti drugu zvjezdicu jer koliko se meni čini oni imaju 20 domaćih titula(18 seria a, 2 seria b)''
Ne gi znam tocnite pricini, se spekulirase deka e poradi novoto partnerstvo so kinezite koi ke go gradat noviot stadion ama eve gledam i vo minatoto imale crveni dresovi koi gi koristele za gostinskite natprevari, ali najverojatno ova so crvenava boja ke go simbolizira novoto partnerstvo so kinezite, moja pretpostavka za koja veke i se spekulirase preku mediumite apla bliski do Inter.зашо ова, демек црвен, Милан, а-у !?
оти црвениот дрес е