Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Маци ај не се бламирај, не си интересен веќе, гледаме дека имаш комплекси од Милан и посебно од Интер. Бемката за смеење е?

Смири се,не се потресувај:coffee:

Најубави ни се дресовите годинава

539747_10150934660304716_1813783967_n.jpg
Абе Вучинич ко педер е застанат :pos::pos:
Го прифатило тоа Јувенташкото, гарант мислел дека со розев дрес ќе се слика па затоа застанал така. :D

Ја мислев со поскокот беше дно дна, али имало и бетер

large_I3043.jpg

:cuc:

Го замислуем Паласио у ова !:pos:
Oва за пред утакмица било ко дрес, маица, шо ти ја знам ... хиу. :)
Добри се дресовите оваа сезона, нема утка кај големиве тимови ко лани и пред 2 сезони кај Јуве и Интер, само гледам нешто Curva Nord се бунат ради црвените дресови, ќе ги бојкотираат, кој носи таков на нивна трибина ќе го ишутираат од истата а и инсистираат на Меаца да не се носи тој дрес и повикуваат фановите да не го купуваат што до некаде и може да им запали во Италија но не и надвор од таа земја.

Тоа е презентација на играчите не на дрсeвите.:icon_lol:
Презентацијата на новите дресови беше одамна, уште кога вие се мислевте дали да имате патенти и звездички. :P :pipi:
237039-1.jpg
it-kit-gara-2012-13.jpg7489287408_840ed286b4_b.jpg7489287032_1d3c90f285_b.jpg
315353_329810843769263_515721623_n.jpg

Маци ај не се бламирај, не си интересен веќе, гледаме дека имаш комплекси од Милан и посебно од Интер. Бемката за смеење е?

луцидниот добива конкуренција за глупиша на годината (уште е далеку од него ама на добар пат да го стигне ).

требаше и паласио да го спомне.

Ќе стаеле трета ѕвезда, 30 имале, им се можело ... видовме. :rolleyes:

Agnelli - ''Šta da kažem po pitanju izjave Masimilijana Algerija, mogao bih mu samo poručiti da bi milan možda mogao sašiti drugu zvjezdicu jer koliko se meni čini oni imaju 20 domaćih titula(18 seria a, 2 seria b)''

troll_face_meme.jpg

Oва за пред утакмица било ко дрес, маица, шо ти ја знам ... хиу. :)
Добри се дресовите оваа сезона, нема утка кај големиве тимови ко лани и пред 2 сезони кај Јуве и Интер, само гледам нешто Curva Nord се бунат ради црвените дресови, ќе ги бојкотираат, кој носи таков на нивна трибина ќе го ишутираат од истата а и инсистираат на Меаца да не се носи тој дрес и повикуваат фановите да не го купуваат што до некаде и може да им запали во Италија но не и надвор од таа земја.

зашо ова, демек црвен, Милан, а-у !? :)

оти црвениот дрес е :drk:

Agnelli - ''Šta da kažem po pitanju izjave Masimilijana Algerija, mogao bih mu samo poručiti da bi milan možda mogao sašiti drugu zvjezdicu jer koliko se meni čini oni imaju 20 domaćih titula(18 seria a, 2 seria b)''

troll_face_meme.jpg

Седи мирен да не почнам да зборам за голот на Мунтари. :vozbud:

:pos:

зашо ова, демек црвен, Милан, а-у !? :)

оти црвениот дрес е :drk:
Ne gi znam tocnite pricini, se spekulirase deka e poradi novoto partnerstvo so kinezite koi ke go gradat noviot stadion ama eve gledam i vo minatoto imale crveni dresovi koi gi koristele za gostinskite natprevari, ali najverojatno ova so crvenava boja ke go simbolizira novoto partnerstvo so kinezite, moja pretpostavka za koja veke i se spekulirase preku mediumite apla bliski do Inter.

Inaku i mene epten mi se svigja crveniot dres, a onoj na Marli ponazad ke se koristi pri zagrevanjeto pred natprevarite, znaci nisto posebno vo sekoj slucaj.

"Тој што го направил третиот дрес на Интер очигледно никогаш не бил на некое дерби дела Мадонина, бидејќи да бил, ќе видел дека едната страна е Сина а другата Црвена, тие две бои не се мешаат во Милано!!
Сама помисла да го видам мојот тим во црвено ми е морничава!"

Изјава на еден од повлијателните луѓе во Курва Норд !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom