Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ок ти си боље, извини
Горе десно е моментот . Утакмица немат промашено,факат коеф 5.05 а вкупно пари на сметка 15 евра :icon_lol:
По колку уплаќат по 0.10 центи :pos:
481352_394627280572516_1870893514_n.jpg

ЛОКОМОТИВ Фатен 2-0 НТ
п.с.
Да не го постирам муабетот во порака од пред месец дена за да не ти удрат ремет овие од темава

Јас за денес Шкендија ја пишав 2ка и Линфилд 2ка за 100=500 :)
Кај те послушав за овие Линфилд .. ке си ја чекав уште шкендија 2ка ... ги фатив Локомотив М. т12+ , Елфсборг 2С , Еве ја и Шахтјор 1Хен е добро 2-0 .. оваа твојава Линфилд 2ка ја имам и Шкендија 2ка .

Горе десно е моментот . Утакмица немат промашено,факат коеф 5.05 а вкупно пари на сметка 15 евра :icon_lol:
По колку уплаќат по 0.10 центи :pos:
481352_394627280572516_1870893514_n.jpg

ЛОКОМОТИВ Фатен 2-0 НТ
п.с.
Да не го постирам муабетот во порака од пред месец дена за да не ти удрат ремет овие од темава

нели имаше ти еден твој блог? кај е сега тој? Не успеа? Никој не те следеше? Растур систем правеше?

Шо кур ме тераше Торшавн-Линфилд 2+ да ги играм, да ти ебам отепаните екипи да ти ебам, на две утакмици еден гол не падна. Да не беа пеналите и двете ќе испаднеа :pos:

Хахаххаха мора од нешто да живеат овие од шкендија .. класична намештаљка 2/1 .. хахахаах

нели имаше ти еден твој блог? кај е сега тој? Не успеа? Никој не те следеше? Растур систем правеше?
Tи комотно играј контра од мене па после број колку си во ќар/загуба не си првиот шо се залетал да игра контра само ке ти кажам дека сите пишман се напраја ;)

Васлуи - 1 2,4

Tи комотно играј контра од мене па после број колку си во ќар/загуба не си првиот шо се залетал да игра контра само ке ти кажам дека сите пишман се напраја ;)

Васлуи - 1 2,4

Можда и стварно си во право. Ке праам комбинации од вас двајца :)

Васлуи - 1 2,4
Кога и со кој по ѓаволите игра овај Васлуи? :LOL:

На 50 денари е пуштено . :) Не е од клубот сигурно :pos:
Знам дека не е од клубот затоа и тука го ставив а не во темата за местенки :)
Знаев дека ќе наместат нешто и пак не ми текна да ја уплатам 1 :D

ц ц ц ц...
значи ве снема скроЗ :)
ај да разбијам монотонија
лиепајас, твент и осјек сите НГ
за 500 ден. ги има во спорт лајф, коеф е околу 3!
со среќа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom