Заљубени во филмски лик

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.715
Поени од реакции
34.262
Anne ми е вон конкуренција не ми ја чепкај :)
Шала на страна, не преовладува само убавината сепак нели.

Последен пат кога буквално бев заљубен, не некоја само да ми предизвикува ерекција се:

Фантастично склопен лик. :cuc: :love:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.704
Поени од реакции
59.925
Фантастично склопен лик. :cuc: :love:
Добро бе добро ќе ја изгледам. Само ако нема Radiohead ќе видиш.

Туку да не сум оф-топик, ми се допаднаа ликовите на Anna Kendrick во Up in the Air и 50/50, девојчето има талент ќе биде одлична актерка. Среќа за неа што не и дадоа главна улога во Твајлајт ќе и ја уништеа кариерата од старт :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.715
Поени од реакции
34.262
Добро бе добро ќе ја изгледам. Само ако нема Radiohead ќе видиш.

Туку да не сум оф-топик, ми се допаднаа ликовите на Anna Kendrick во Up in the Air и 50/50, девојчето има талент ќе биде одлична актерка. Среќа за неа што не и дадоа главна улога во Твајлајт ќе и ја уништеа кариерата од старт :)
Six Feet Under. Television. Redefined. :)

Oва додека не го пројдеш, и Breaking Bad да видиш тензија, не би чепкал ништо друго. Ништо не стигнува до пола од овие. Верувај ми за ова. :)

Инаку за оваа Kendrick се согласува, мислам дека пак двајцата го праевме муабетот, или можеби преку рецензии беше. Така нешто. Не талент, туку поише како харизма. :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705

Слоун во Entourage е преубава, не сум и глеал други филмови ама му љубоморев на Е што ја плескаше! :mad:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.502
Поени од реакции
3.322
Margarita Levieva - Spread

Alice Eve - She's Out of My League

Emma Stone - Superbad

Indijkata od Slummdog Millionare :D

Olivia Wilde - The Change Up

Dosta se :D

*eLeNa*

мјаѕ.ιgℓєѕιαѕ ^^
Член од
6 март 2008
Мислења
98
Поени од реакции
16
Sparrow. Captain Sparrow.

Мојаа првааа, платонскаа... :love:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Kate Beckinsale (Serendipity) - U wished a love story like that one, admit it.

Julie Benz (Desperate housewives & No ordinary family) - Леле каква е оваа, појако нешто на тие години здравје.

Rosamund Pike (Pride and prejudice) - Многу мила фаца и посебно привлечна во таа улога. Плус па и англискиот акцент мх мх мх ..

Cobie Smulders (HIMYM) - Многу специфична и несекојдневна убавина, посебно во почетните сезони.

Rachel McAdams (The Notebook) - Не дека и онака не е убава, ама тој старомодно-класичен стил посебно и' одговара. Сини очи филџани, голема уста, висока мммм ..

Blake Lively (Gossip Girl) - Неповторливо-неодолива насмевка, многу ведрина и позитивност во ликот.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Член од
15 март 2011
Мислења
154
Поени од реакции
85
Амбер од филмот ,,Every body loves Mindi Lane''

Луис Гарел од ,,La bella persona''

И секако незаборавниот и прекрасен Лестат од ,,Inteview with the vampire!''

Овие актери глумат во уште многу филмови кои потполно ме имаат воодушевено, и никогаш разочарано. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom