B
Beck's
Гостин
Dali moze nekoj da mi go pokaze Restoran Ostrovo Ohrid na google maps
40.914153, 20.742491Dali moze nekoj da mi go pokaze Restoran Ostrovo Ohrid na google maps
Ne mozam da go pronajdam so koordinative, dali moze nekoj print screens od maps, i dali se naoga na juzniot del kaj sv naum40.914153, 20.742491
Абе до сега ќе отидеше до Охрид и кафе ќе пиеше во ресторанотNe mozam da go pronajdam so koordinative, dali moze nekoj print screens od maps, i dali se naoga na juzniot del kaj sv naum
Se raboti za nekogo sto ne bil u mkd dosega i ja mu go preporacav mestoto i sala da ide so pomos na gpsАбе до сега ќе отидеше до Охрид и кафе ќе пиеше во ресторанот
http://www.restoranostrovo.com.mk/Ne mozam da go pronajdam so koordinative, dali moze nekoj print screens od maps, i dali se naoga na juzniot del kaj sv naum
Сега е за инает на другите . Галеб ОхридСо комбе до Метропол плажа, карта 20 ден.До Градиште било 30 ден.Dafuq???
Лани дупло повисоки цените беа.
Ќе се рушам возење со автобус летово.Со комбе до Метропол плажа, карта 20 ден.До Градиште било 30 ден.Dafuq???
Лани дупло повисоки цените беа.
Да,да.Наслушнав муабети дека било за инает на некого.Сега е за инает на другите . Галеб Охрид
Па и не е баш пуно ко порано но се наоѓаа викендаши од15ти се очекува , башка Вили има сеаСлушам сезоната ви почнала порано годинава, кажвет полно било.Па нели ќе пропаднеше сезонава?!
Не сум дома годинава преку лето, како ќе му седнев Потпеш на едно пиво, ахххх...