Роналдо vs Меси

Кој е подобар според вас?

• Вкупно гласачи
    407
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.856
Поени од реакции
10.329
И вака - и онака, со тебе никој не сака да дискутира. Така да немора темава да ти е во букмаркс :D
Знам дека ти е криво што те игнорирам од многу одамна, не мора да се фрустрираш вака јавно. Ако имаш нешто за кажување, прати ПП.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Знам дека ти е криво што те игнорирам од многу одамна, не мора да се фрустрираш вака јавно. Ако имаш нешто за кажување, прати ПП.
Во моментов го стори спротивното. :)
Ти продолжи, остави ме мене да тагувам што ти ме “игнорираш“ подолго време :)

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Кристијано Роналдо: Господ рече дека јас сум најдобар
Лионел Меси: Не сум рекол такво нешто......:pos:

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
колку вакви изјави на "тренери и стручни лица " сакаш да ти најдем што викаат дека Нејмар е најдобар на свет ??

Ова со ставање на нечии цитати ми е многу глупа работа....

И темава нема поента, никој со мислење над никого неможе да надвладее, само се караа људиве, све е ствар укуса, како што некој сака висока женска со долги нозе, некој сака пониска понабиена на која до одраз и доаѓаа сисете и гзот ...

Така некој сака висок играч, што трча 100 метри испод 10 секунди, што знае да се уфрли да даде гол со глава, што знае когај сака и од каде сака да упати опасен удар со двете нозе, играч што има моментално напрефинет шут и најпрефинет стил на игра, фудбалер што е моментално ултимативен модел како би требало фудбалер да изгледа...

И некој сака кускуле што само знае да трча да дрибне на лево и да пласира со левата. ...

Значи ствар укуса !!
Се гледа дека го разбираш фудбалот :вонзем:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Си кажувам искрено што, признавам, се познава човек со големи познавања во областа на спортот :D
Човекот се обиде да каже декаа секој си има свој вкус, и секој за себе е херој/победник/најјак.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Човекот се обиде да каже декаа секој си има свој вкус, и секој за себе е херој/победник/најјак.
Е ако де и јас си кажав мое мислење, го поддржувам, особено делот околу способностите на Меси :)

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Абе 4 пати по ред златна топка, зарем се потребни мислењава на фановите на Реал и останатите хејтери кои си имат трауми од Меси :) 548787_4169591087670_1098664228_n.jpg

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Роналдо во Манчестер- добитна комбинација,Роналдо во Реал-добитна комбинација,се додека штрумфот не отиде у премиер лига да се проба со копачи од тимови како што се Стоук,Сандерленд итн...неможам да кажам дека е најдобар.
Штрумфот Силва отиде у ПЛ, штрумфот Мата отиде у ПЛ и двајцата беа меѓу најдобрите фудбалери у лигата лани, зашто мислиш дека Меси кој е за 2 класи подобар и од двајцата не би се снашол во ПЛ?
Во ПЛ може нема да дава 60 гола у сезона ама најдобар у лигата ќе биде секако.

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Тоа што Роналдо играл и во Англија и Шпанија не го прави некој појак играч.Ќе остане хејтерите да ги боли ако не отиде никаде да игра освен во Шпанија.
А зошто многу многу тренери рекле добро би ми дошол Меси во тимот а не рекле Роналдо. Како Роналдо има имало и ќе има но како вашиот штрумф после многу многу години.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Кошаркарот Стив Неш:
“I don’t care if Ronaldo does 6.000 sit-ups, he’ll never be better than Messi.”

:D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Еден мој комшија: Меси може да му носи вода на Роналдо.

:D

Kajgana Shop

На врв Bottom