Роналдо vs Меси

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар според вас?

• Вкупно гласачи
    407
колку вакви изјави на "тренери и стручни лица " сакаш да ти најдем што викаат дека Нејмар е најдобар на свет ??

Најди ми 5 изјави од големи фудбалски имиња кои имаат направено многу во фудбалот, за Нејмар?

Кажав и претходно, Роналдо ги има сите предизпозиции на најподготвен играч на светот ама работата е тоа што Меси и покрај тоа што ги нема сите предиспозиции сепак е подобар, бидејќи резултатите тоа го кажуваат!

И двајцата се слаби изведувачи на слободни.... Продолжете...
Како бе? Ама Роналдо кога ќе го погоди голот, знаеш дека никој не може да му одбрани :/

Како бе? Ама Роналдо кога ќе го погоди голот, знаеш дека никој не може да му одбрани :/
Роналдо ќе го погоди голот откако претходно ќе утепа 10 гулаби :)

Постов...

колку вакви изјави на "тренери и стручни лица " сакаш да ти најдем што викаат дека Нејмар е најдобар на свет ??

Ова со ставање на нечии цитати ми е многу глупа работа....

И темава нема поента, никој со мислење над никого неможе да надвладее, само се караа људиве, све е ствар укуса, како што некој сака висока женска со долги нозе, некој сака пониска понабиена на која до одраз и доаѓаа сисете и гзот ...

Така некој сака висок играч, што трча 100 метри испод 10 секунди, што знае да се уфрли да даде гол со глава, што знае когај сака и од каде сака да упати опасен удар со двете нозе, играч што има моментално напрефинет шут и најпрефинет стил на игра, фудбалер што е моментално ултимативен модел како би требало фудбалер да изгледа...

И некој сака кускуле што само знае да трча да дрибне на лево и да пласира со левата. ...

Значи ствар укуса !!

puking.jpg

resize.php

Tемава е во букмаркс само за да знам со кого не треба да дискутирам на форумов во иднина. Мислам, под ниво ми е да дискутирам со некој што го преферира Вагиналдо пред Меси.

Значи ствар укуса !!

Разбирам дека е ''ствар укуса'' како на приме рти што имаш катастрофален вкус и се палиш на пластика:LOL:..ама тоа разлика во вкус неможиш да го употребуваш за фудбалски играч односно во спортот ..на пример јас повеќе сакам бомбареди во нападот отколку агилни и снаодливи шпицеви па ајде да кажам дека Дрогба е подобар од Роналдо феноменот???..Меси е поквалитетен играч од Роналдо и потежк е за чување каде каде.кој сака каков било вкус нека има во фудбалот работите не одат така..не знам колку имате играно фудбал но од таа гледна точка веднаш се заприметува колку е подобар Меси ..

Кај уште Меси е подобар во секој аспект од Роналдо и поскромен е не се курчи ко него овој цело време позира,позериште невидено е.

Кај уште Меси е подобар во секој аспект од Роналдо и поскромен е не се курчи ко него овој цело време позира,позериште невидено е.

cristiano-ronaldo-irina-shayk.jpg

Irina milo, chlenot Storms od forumot kajgana od Makedonija mi reche deka sum bil aroganten, pozer i sum se kurchel. Sho da praam?

оф мори мајко .... а меси е лицемерно педерче кој успеа да ги избрка ибра и ето зошто му го загрозуваа статусот на примадона во барселона и намерно ја рога топката во публика и сеа шо праиме ?

оф мори мајко .... а меси е лицемерно педерче кој успеа да ги избрка ибра и ето зошто му го загрозуваа статусот на примадона во барселона и намерно ја рога топката во публика и сеа шо праиме ?
Заеби не влагам повеке во дискусии кој е подобар Роналдо или Меси,Ле Брон или Коби им нема крај.

Разбирам дека е ''ствар укуса'' како на приме рти што имаш катастрофален вкус и се палиш на пластика:LOL:..ама тоа разлика во вкус неможиш да го употребуваш за фудбалски играч односно во спортот ..на пример јас повеќе сакам бомбареди во нападот отколку агилни и снаодливи шпицеви па ајде да кажам дека Дрогба е подобар од Роналдо феноменот???..Меси е поквалитетен играч од Роналдо и потежк е за чување каде каде.кој сака каков било вкус нека има во фудбалот работите не одат така..не знам колку имате играно фудбал но од таа гледна точка веднаш се заприметува колку е подобар Меси ..

Значи тоа ми е муабетот, нема муабет дека двајцата са врвни играчи, и моментално најдобрите двајца фудбалери на светот, и баш ради тоа нијанси решаваат меѓу нив !!!
И ради тоа некој ќе рече дека Роналдо е подобар или Меси заради тие нијанси...
За тоа колку е тежок за чување исто ќе речем зависи и каква одбрана ќе играш против него, Роналдо на пример на Европсково покажа дека кога му е денот едноставно неможе да биде допрен, исто како и Меси, човекот имаше ударци на гол повеќе од цела Англиска репрезентација, на грб ја однесе до полуфинале репрезентацијата која по квалитет не беше ни у топ 5 на европксото, која дојде таму преку бараж....
Не би рекол баш дека е лесен за чување !!
Нијанси решаваат, и кој како го гледа фудбалот, ствар укуса !!
За мене Роналдо е покомплетен и подобар фудбалер од Меси па вас 500 да ми се закача да ми кажуаа како Меси е подобар ја пак ќе речем дека Роналдо е подобар, и тоа не од инает, ќе има дискусија, ја ќе имам факти ти ќе имаш факти и се така у круг, затоа реков темава е непотребна !!

А за тоа фраерчето со тие интересни и кул сликички и што користи фрази како вагиналдо, момче обично не паѓам на такви ниво-а, али еве сега морам, али знај го праем ова за твое добро !

Замижи, и број до 20, кој ќе ги отвориш очиве глеај у сликава 10 секунди и све ќе биде добро !!

stdogbert.jpg

Заеби не влагам повеке во дискусии кој е подобар Роналдо или Меси,Ле Брон или Коби им нема крај.

епа тоа ми е муабетот со глупиот пост што го напишав ... уште малце ќе кажат дека подобар меси дека девојка му е бремена а други дека рони има појака пичка јбг ...

:facepalm:

до кога ќе ве лажат комуњариве бе?

Постов...

Tемава е во букмаркс само за да знам со кого не треба да дискутирам на форумов во иднина. Мислам, под ниво ми е да дискутирам со некој што го преферира Вагиналдо пред Меси.

И вака - и онака, со тебе никој не сака да дискутира. Така да немора темава да ти е во букмаркс :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom