Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кажвајте типој шо да го изиграме финалето пред финалето. Поможете некако. Новак - Роџер. Треба поќе зборој ?

И да, мислам дека победникот од овај меч, ќе го освој Вимболдон. Навивам за Роџер на мечов.

Федерер е легенда .. ама мислам дека Ноле ке сака да го одбрани трофејот од лани и ќе вложи малку побвеќе труд да го елиминира Федерер

Кажвајте типој шо да го изиграме финалето пред финалето. Поможете некако. Новак - Роџер. Треба поќе зборој ?

И да, мислам дека победникот од овај меч, ќе го освој Вимболдон. Навивам за Роџер на мечов.

3-1 за Ноле, мада дај боже да ме изненади Роже, и да се покаже во најдобро светло.

Ноле ftw. во ово меч :D Иначе Мареј на турниров :) 3 години ќе слушам муабети како Федерер имал толку грен слеми, колку Вимблдони бла бла.

EDIT : Мислење број 1000. :) Сигурно ќе е како што реков :D

И треба да слушаш :)

Човекот ги бутна сите можни рекорди, права легенда.

Иначе според терените, уште помала шанса има Федерер, се претворија во зелена земја, основните линии се лом, и ќе биде многу споро.

Многу го потценивте Роџер момци. Јас овој натпревар би го играла + , без тенденција да погодам кој ќе биде победник. На страната на Новак е формата, на другата страна е искуството. Кога ќе видиш, ова е по многу работи импресивна борба. Се надевам ќе има добар тенис, кој јас за жал нема да можам да го гледам и ептен ми е криво. Ај може ќе фатам реприза на Спорт Клуб.:)

Многу го потценивте Роџер момци. Јас овој натпревар би го играла + , без тенденција да погодам кој ќе биде победник. На страната на Новак е формата, на другата страна е искуството. Кога ќе видиш, ова е по многу работи импресивна борба. Се надевам ќе има добар тенис, кој јас за жал нема да можам да го гледам и ептен ми е криво. Ај може ќе фатам реприза на Спорт Клуб.:)
Sucks to be you. Едвај чекам бре ајде :vozbud:

instaliranje serveri > federer - nole :D (ako se lazeme) aj ke citam live streaming na temava :D

И треба да слушаш :)

Човекот ги бутна сите можни рекорди, права легенда.

Иначе според терените, уште помала шанса има Федерер, се претворија во зелена земја, основните линии се лом, и ќе биде многу споро.
Секогаш е така тоа во последните денови од Вимлбдон. Не е само оваа година.

Муабетиве за Азаренка ви се мизерни....

Туку една интересна работа прочитав од Енди Мареј на некој од британскиве сајтови. Вика, „јас сум Леброн Џејмс во тенисов“. Истово го викам и јас откако Мајами зема титула, така и Мареј ќе биде негиран како квалитет додека не освои Грен Слем. Не дека не заслужува човекот, ама мора да запне и да го поправи малку однесувањето при поените, за повеќе да го личи во врвот.
Ајдеее Мареј со Леброн хахаха. Исто како да споредуваш пит-бул или слично со пудлица :D Дечкото е премногу слаб психички едноставно нема муда кога игра со Рафа,Роџер и Новак. Јас мислам дека Цонга попрво би освоил некој гренд слем одколку Мареј.
Денес очекувам 2 крајно израмнети полуфинални дуели и половина ден поминат пред телевизор во пратење на истите :)

Ако Ноле го земе првиот сет тепа 100000%

Ќе биде интересен дуел, навивачки сум за Ноле, ама ќе биде претешко денеска, така ми се врти во главата... Новак избегна пораз од Роже на УС Опен, сите знаеме како :D

Којзнае и денеска да го послужи таква среќа, доколку дојде во таква ситуација :)

Најубаво, за коцкарите, и двата дуела да се играат + :)

Па кој е подобар, нека победи и нека го освои Вимблдон ;)

Дајте некој добар стрим за Ноле - Фед, само не флеш. Нешо ко Sopcast.

Не сум запознаен баш со Sopcast, длаи има видно поквалитетни (бесплатни) стримови од LShunter и сличните?

Ајдеее Мареј со Леброн хахаха. Исто како да споредуваш пит-бул или слично со пудлица :D Дечкото е премногу слаб психички едноставно нема муда кога игра со Рафа,Роџер и Новак. Јас мислам дека Цонга попрво би освоил некој гренд слем одколку Мареј.
Денес очекувам 2 крајно израмнети полуфинални дуели и половина ден поминат пред телевизор во пратење на истите :)

Мислам дека баш и не го разбравте контекстот на неговиот коментар. Не вика човекот дека е Леброн, туку дека нема да наиде на почитување додека не освои Грен Слем, не гледам што е тука толку контроверзно. И јас се согласувам со него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom