Wimbledon 2012 (25 јуни - 8 јули)

Шампион/ка на Wimbledon ?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
L

Löwe

Гостин
^^Oсобено тоа движењето кога коњскиот реп од зад грб го префрла на страна.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Муабетиве за Азаренка ви се мизерни....

Туку една интересна работа прочитав од Енди Мареј на некој од британскиве сајтови. Вика, „јас сум Леброн Џејмс во тенисов“. Истово го викам и јас откако Мајами зема титула, така и Мареј ќе биде негиран како квалитет додека не освои Грен Слем. Не дека не заслужува човекот, ама мора да запне и да го поправи малку однесувањето при поените, за повеќе да го личи во врвот.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Каква патетика, да навивам за спортист/ка, спроед тоа колку е привлечен/а, демек ако е некој грд, не заслужува да победи, или пак треба да го хејтаме :confused:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На некого и Скијавоне му е dream girl, релативно е тоа, убав, грд. Настрана фактот што, е тука некој за да игра тенис, не да шета на модна писта. Да бил/а за на писта, немало да се бави со спорт, 2+2=4!

Него еве доказ дека и другите почнува да ги нервира Мареј за тоа со глупирањата при поените

Capture.PNG

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
Него, замислите Надал да ја чисте baseline како што тоа го прави на земја:D
И за ова радувањето после поен или што ти знам какви емоции, па секој тенисер си е прикаска за себе, ако наоѓаме маани на секој еден, ќе нема крај.
Мене па ама баш не ме нервира.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Утре и двата вредат да се пробаат 3:1 конечен во сетови.;)
за кого?
--- надополнето: 5 јули 2012 во 23:51 ---
Муабетиве за Азаренка ви се мизерни....

Туку една интересна работа прочитав од Енди Мареј на некој од британскиве сајтови. Вика, „јас сум Леброн Џејмс во тенисов“. Истово го викам и јас откако Мајами зема титула, така и Мареј ќе биде негиран како квалитет додека не освои Грен Слем. Не дека не заслужува човекот, ама мора да запне и да го поправи малку однесувањето при поените, за повеќе да го личи во врвот.
класично буржоаско арогантно копиле! човеков пати од комплекс на повисока вредност. многу ме нервира! :гомце:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Ахахаха се споредува со Леброн :icon_lol:

Леброн е бог за него....

L

Löwe

Гостин
Каква патетика, да навивам за спортист/ка, спроед тоа колку е привлечен/а, демек ако е некој грд, не заслужува да победи, или пак треба да го хејтаме :confused:
Шо не навиваш за Скијавоне тогаш?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.491
Шо не навиваш за Скијавоне тогаш?
Навивам за Серена и Скијавоне, кога гледам WTA, а гледам ретко.

Додека пак од постарите, се знае,

Женската верзија на Роже.

А

Анноун

Гостин
Не знам шо ви е чудно дека прво гледаме дали е убава , па да навиваме да ја победи противничката некоја тенисерка.
- Мене омилена тенисерка од најдобрите ми е Серена ( расисти - СТОП ! ) . Може фаца нема , амаа... (јасно шо сакам да кажам)
- И радванска ми е убавка , иако малце има остра брада :pos: денеска каква беше на терен , лепота :cuc:
- од оние од "средина на табелата" - ги сакам Иванович , Цибулкова , Гергес - нормално , дека се суви лепоти !
- од новиве Камила Гиорги ми е топ млада тенисерка :pipi: ( ставив слики во вта-темата)

п.с Колку ми е мило што 'дербито' е прв меч утре (y)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.510
Поени од реакции
114.612
И мене лепотата не ми е пресудна за да навивам за некого. Од жениве омилените тенисерки ми се Азаренка, Шарапова, Скијавоне, Лисицки и у последно време Кербер. Јас првенствено го глеам спортскиот дух на човекот, ако е борбен, ако гине на терен тогаш у глобала ми се допаѓа и сакам да го/ја гледам.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.940
Поени од реакции
16.238
И на мене лепотата не ми е пресудна, ја си навивам за Суарез Наваро.
:love:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Кажвајте типој шо да го изиграме финалето пред финалето. Поможете некако. Новак - Роџер. Треба поќе зборој ?

И да, мислам дека победникот од овај меч, ќе го освој Вимболдон. Навивам за Роџер на мечов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom