и тогаш бла бла бла ти го затнав то муцето шо ти мудрува многу, сеа ќе ми филозофираш овде...And then, Jesus Christ wept...
и тогаш бла бла бла ти го затнав то муцето шо ти мудрува многу, сеа ќе ми филозофираш овде...And then, Jesus Christ wept...
Така нешто.и тогаш бла бла бла ти го затнав то муцето шо ти мудрува многу, сеа ќе ми филозофираш овде...
Токму така.... ајт сеа шибај таму,читај лектириТака нешто.
Со оглед на тоа дека можеше да биде ова: http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/165912_372697362792187_691200807_n.jpg - Задоволни сме
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Чаје шукарије е дресов али ок, знам, поштедете ме од цитати, не е поарен нашиот домашен
Bitno Emirates Cup e vash, pa sea ti chue ...21 P - 13 W 5 D 3 L - поконкурентни од било кога......пази Мурињо да не те слушне/прочита ))
PL 11 P - 5 W 3 D 3 L ,нема да игра во ПЛ,туку ќе се фокусира на ЛШ И ФА? ај да видаме кога е таа изјава дадена? Кога имавте 3-1 негатива од Наполи,па он убеден беше дека ќе поминете понатаму ?? Имаше шанси да стигне до тоа четврто место на 5 кола пред крајот,ама тој се затвори против Арсенал,одеше на нерешено и го доби,ама никаква работа не му вршеше тој поен....проба дома против Њукасл,ве отворија ко конзерва,со Тотенхем исто така реми,епа да ги победевте овие натпревари и ќе бевте во топ 4...Натпреварот со ЛФЦ не го сметам,веќе ви беа изгубени шансите за топ4.
Секоја чест за одиграните партии во ФА против Тотенхем и ЛФЦ(кој сепак е мидтејбл тим),во ЛШ и самиот РДМ не е свесен колку среќа имаше и во натпреварите со Барса и во финалето.. Лани завршивте 6ти,а ти прогнозираш со уште некомплетен тим,атакување на титула..)) гледи во топ4 да завршите,да не го пцуете РДМ на полусезона.Го направи ко Чак Норис да е......убаво е да се надеваш,ама треба да си реален,како што реков,вака како што стојат работите,Челзи нема шанси да е над тимовите од Манчестер.
Не му е прв пат...)Ме интересира што мислат навивачите на Арсенал за човечево.
Не заради твитовиве онака општо ме интересира
Јас па кога го видов известувањето,помислив дека конечно нешто паметно си напишал. :/Bitno Emirates Cup e vash, pa sea ti chue ...
"Лани завршивте 6ти,а ти прогнозираш со уште некомплетен тим,атакување на титула..)) гледи во топ4 да завршите,да не го пцуете РДМ на полусезона.Го направи ко Чак Норис да е......убаво е да се надеваш,ама треба да си реален,како што реков,вака како што стојат работите,Челзи нема шанси да е над тимовите од Манчестер"Не му е прв пат...)
Мисли дека се разбира многу од фудалот и врска нема,кога тепа Арсенал,најдобри се ) браво Венгер,кога губат,купи вурд-клас плејрс.
Хардкор фан е,ама зборува шо треба и не треба...
Интелегентен човек у секој случај,само фудбалот му е слаба страна..:)
--- надополнето: 6 јули 2012 во 09:33 ---
Јас па кога го видов известувањето,помислив дека конечно нешто паметно си напишал. :/
Као што не исплескавте лани дома?I edvaj chekam da se sretneme naredna sezona, da vi gi ispleskame asalno toa dechinjata, da vidite koj e evropskiot shampion, i da se razjasnime dali london e plav, crven, rozev, crn, bel ili ljiljakov.
Гајле ти е тебе, си навиваш за два тима те боли кур, еден сигурно ќе не победи...
Стаи го и трофејот од другиот твој тим
Neka ti kisni! pesu eden gaden!
Kako i sho rekov ... Neka ti kisni!Стаи го и трофејот од другиот твој тим