Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.477
- Поени од реакции
- 10.206
Ме претрка
Дај стави само линк од сликата, не се гледа кај мене.New Spurs logo
Дај стави само линк од сликата, не се гледа кај мене.
Чисто како за информација Ливерпул од „производителов, Шутка ltd“ зима најмногу пари по сезона од цела ПЛ за дрес и дупло повеќе од тоа што зимаше од Адидас.Ливерпул засега најлоши дресови за новава сезона. Кај го нашле производителов, Шутка ltd.
Не, изгледот на дресот нема врска со тоа колку пари зимаат, мене ми се одлични затоа што се баш онака ретро. А тоа за парите ти го пишав затоа што не мора да значи ако Warrior не е позната во Европа, дека не можат да дадат повеќе пари од Адидас на пример.И што, демек оти многу пари зимаат понижувањето е оправдано...
Е добро де, и Манчестер со новиот договор од Најки освен ако Адидас не понудат повеќе од 2013 ќе зема од 48 до 50 милиони евра по сезона, па никој не вика дека дресовите ни се топ. Едно се финансиите, друго е дизајнот. Еве на пример Адидас не даваат толку пари на клубовите ко Најки а имаат светски дизајни.Чисто како за информација Ливерпул од „производителов, Шутка ltd“ зима најмногу пари по сезона од цела ПЛ за дрес и дупло повеќе од тоа што зимаше од Адидас.
Инаку најлош дрес, па самите навивачи на Јунајтед си признаваат дека чаршафот за пикник е најлош дрес оваа сезона.
А уште помалку има право да ми соли некој памет за Премиер Лига, којшто навива за тим кој нема освоено Премиер Лига 20 и кусуро години...МенЈУНЕЦ нема право да прајт муабет за дресој, било какви, beside the CHARSAFF
And then, Jesus Christ wept...А уште помалку има право да ми соли некој памет за Премиер Лига, којшто навива за тим кој нема освоено Премиер Лига 20 и кусуро години...