Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:pos:

Чаје шукарије е дресов али ок, знам, поштедете ме од цитати, не е поарен нашиот домашен :D

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
бре бре бре јас сум еден од 17мината што погодиле на анкетата кој ќе биде шампион и сум горд на тоа :X3:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Ливерпул засега најлоши дресови за новава сезона. Кај го нашле производителов, Шутка ltd.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Само јас мислам дека дресовиве на Ливерпул се добри? :cautious:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Ливерпул засега најлоши дресови за новава сезона. Кај го нашле производителов, Шутка ltd.
Чисто како за информација Ливерпул од „производителов, Шутка ltd“ зима најмногу пари по сезона од цела ПЛ за дрес и дупло повеќе од тоа што зимаше од Адидас.

Инаку најлош дрес, па самите навивачи на Јунајтед си признаваат дека чаршафот за пикник е најлош дрес оваа сезона.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
И што, демек оти многу пари зимаат понижувањето е оправдано...За „чаршафот“ мене лично ми се допаѓа и најверојатно го купувам :)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
И што, демек оти многу пари зимаат понижувањето е оправдано...
Не, изгледот на дресот нема врска со тоа колку пари зимаат, мене ми се одлични затоа што се баш онака ретро. А тоа за парите ти го пишав затоа што не мора да значи ако Warrior не е позната во Европа, дека не можат да дадат повеќе пари од Адидас на пример.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Чисто како за информација Ливерпул од „производителов, Шутка ltd“ зима најмногу пари по сезона од цела ПЛ за дрес и дупло повеќе од тоа што зимаше од Адидас.

Инаку најлош дрес, па самите навивачи на Јунајтед си признаваат дека чаршафот за пикник е најлош дрес оваа сезона.
Е добро де, и Манчестер со новиот договор од Најки освен ако Адидас не понудат повеќе од 2013 ќе зема од 48 до 50 милиони евра по сезона, па никој не вика дека дресовите ни се топ. Едно се финансиите, друго е дизајнот. Еве на пример Адидас не даваат толку пари на клубовите ко Најки а имаат светски дизајни.

Домашниот дрес ви е супер, другите два се катастрофа вака реално гледано, трајбл на ракави втф (ствар на вкус ок), ама ајде овие Вориор за прв пат прават фудбалски дресови како што читав, може ќе се поправат во иднината. Лани го имавте најубавиот дрес во цела ПЛ (црниот).

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
МенЈУНЕЦ нема право да прајт муабет за дресој, било какви, beside the CHARSAFF
А уште помалку има право да ми соли некој памет за Премиер Лига, којшто навива за тим кој нема освоено Премиер Лига 20 и кусуро години... :свиркам:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
А уште помалку има право да ми соли некој памет за Премиер Лига, којшто навива за тим кој нема освоено Премиер Лига 20 и кусуро години... :свиркам:
And then, Jesus Christ wept...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom