NBA драфт, трансфери, шпекулации

Статус
Затворена за нови мислења.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
заебаваш? дај линк ако можи...
ова е одлично за санс.
само... нели неш е слободен играч и можи кај сака да ој без трапма?
--- надополнето: 4 јули 2012 во 19:58 ---

исто и ја знам... еве веќе торонто му понуди 2 или 3 годишен договор. освен ако не прават потпис-трејд... :confused:
тука имаш само поскролај малце подоле..
http://www.facebook.com/maknba
еве и на нба
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/07/04/report-knicks-in-lead-for-nash/?ls=iref:nbahpt1
--- надополнето: 4 јули 2012 во 20:03 ---
иначе скот брукс го продолжил договорот со ОКЦ

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ерик Гордон се договорил за максимален 58 милионски договор со Феникс Санс, Хорнетси најверојатно ќе ја изедначат понудата !!
Договорот стапува на сила на 11-ти, а Хорнетси имаат време до 14-ти да го изедначат !!
--- надополнето: 4 јули 2012 во 20:11 ---
Иначе ја го пратим овој сајт, ептен се сигурни, релевантни и брзи со новостите, ептен јаки инсајдери имаат !!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Ерик Гордон се договорил за максимален 58 милионски договор со Феникс Санс, Хорнетси најверојатно ќе ја изедначат понудата !!
Договорот стапува на сила на 11-ти, а Хорнетси имаат време до 14-ти да го изедначат !!
--- надополнето: 4 јули 2012 во 20:11 ---
Иначе ја го пратим овој сајт, ептен се сигурни, релевантни и брзи со новостите, ептен јаки инсајдери имаат !!
најверојатно да!
како шо читам фановите на санс од форумите бараат ангажман на бисли од волфси!!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Добро е тери што замина у бостон,направија добра зделка:),само не ми е јасно како успеа далас да се откаже од него:confused:.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Добро е тери што замина у бостон,направија добра зделка:),само не ми е јасно како успеа далас да се откаже од него:confused:.
Имаат млади на негова позиција,многу вложуваат во Родриг Бубоа,млад е тој ама сепак факт е дека не заслужил ич Тери така лесно да се откажат од него,ќе им врати Џет не се секирај :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Source confirms: The Suns are sending Steve Nash to the Lakers for draft picks.

:eek:

овој досеа не заебал со шпекулација али ова... :cautious:

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Стив Неш во ЛА Лејкерс.. Неш е дел од sign and trade во кој што феникс ќе добијат идни пикови на драфт..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
The Suns will likely receive the $8.9 traded-player exception that the Lakers acquired when they traded Lamar Odom to the Dallas Mavericks as well as the Lakers’ first-round picks in 2013 and 2015 and second-round picks in 2013 and 2014.
The deal will become official on July 11, when the league’s moratorium ends.
The New York Knicks were attempting to acquire Nash, but sources close to the situation say the point guard preferred Los Angeles.

гуд олд Стиви :drk:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ауу неш у лејкерси,премногу е добро за да биде вистинито,ама ако стварно дојде,има да биде лошо за некого:D.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Confirmed: Lakers complete sign-and-trade for Steve Nash for multiple first-round picks
Nash never wanted to go to Toronto he wanted to be closer to home in Phoenix, he falls into the 8.9 mill exception. Deal is done

W

Werther

Гостин
Џру Холидеј барал максимален договор, најверојатно нема да го добие....

Сиксерс се еден од тимовите со кои разговараат слободните агенти Џамал Крафорд и Џаред Џефрис ...

Лавој Ален потпиша нов 3 годишен договор за 2 мил по сезона !

Лу Вилијамс реши да не ја искористи последната година од договорот и е слободен агент !
За Дру Холидеј и нормално е да не добие максимален договор сепак не е таква голема ѕвезда,а околу слободните агенти ако Лу Вилијамс си отиде ке биде огромна загуба за тимот можат некако да ја пополнат дупката со Крафорд,но според мене Вилијамс е многу подобар играч моментално и да настојуваат да остане некако ако е тоа возможно.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Стивиииииии.....мојот омилен играч заедно со Ајверсон којшто не заиграл за Лејкерс.
Доџите сад јер смо се доста зајебавали:vozbud::vozbud:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Стивиииииии.....мојот омилен играч заедно со Ајверсон којшто не заиграл за Лејкерс.
Доџите сад јер смо се доста зајебавали:vozbud::vozbud:
Малу касни дечково,требаше одамна да дојде,ама и ваќе не е лошо.

Член од
22 јули 2011
Мислења
1.028
Поени од реакции
1.147
Сега на Њујорк Никс уште им фали да им отиде и Џереми Лин а за тоа има добри шанси ( Лин денеска ќе оди во посета на Хјустон Рокитс ) и можно е за нив да потпише посебно што од Хјустон веројатно ќе замине Горан Драгич . Лин бара добар договор но Никс не се во можност да му обезбедат добри пари бидејќи веќи ги имаат Кармело , Амаре и Чендлер во тимот со големи договори . Кој малер за Никси , се шпекулираше Неш ќе им дојде а сега испаѓа нема ништо од тоа а сите знаеме каков пик ен рол играа Неш и Амаре во Финикс , па се шпекулираше трејд Амаре во Клиперс а Крис Пол во Никс а којзнае дали и од ова нешто ќе биде . А сега ако и Лин замине од Никс не знам кој ќе им им биде плејмејкер . Ова е за смеење што се случува со Никси .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom