NBA драфт, трансфери, шпекулации

• Креатор на темата Креатор на темата маркетар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Најверојатно Џејсон Тери во Бостон,чао чао значи за Реј ова !

http://aol.sportingnews.com/nba/sto...boston-celtics-close-to-deal-dallas-mavericks

2 како Реј мењам за Terry и ич не се замарам !

Terry да дојде во Бостон ке биде најубава работа што се случила во Бостон од титулата наваму !

Колку само ке ја отвори играва на Бостон , а и за разлика од Реј знае да изигра еден на еден со по некој влез а и на шут се дига ко пердув........ПРЕМИЈА Е ОВА.......и шутот за 3 пак е тука, само ке добијат повеке Бостон !

а и Реј демек ако го задржат (што не верувам , бидејки по дилот на Гарнет (преплатен од 34 милиони), ке бара и тој многу пари и ке ги уценува !)

како и да е Terry alone во Бостон е Ainge да се исплакне за сите глупости што ги направи во Бостон минативе 3-4 години со трејдови !

Terry пријателе, терај и ич не му ја мисли.................на вистинскиот пат си !

Реј Реј во четврток ќе ги посети Мајами а во петок Клиперси, шо значи веројатно ќе одбери помеѓу овие два тима
--- надополнето: 3 јули 2012 во 23:00 ---
Sam Amick ‏@sam_amick
Source confirms Brooklyn is nearing a sign & trade deal with the Clippers for F Reggie Evans. Nets would send future 2nd rounder to Clips.

:tapp:

богами која премија е ова, во случај реј реј да си отиде од бостон, најдобрата можна опција :cuc:

Terry и официјално е играч на бостон. :)

Бостон дан купит случајно нешо под 30 години...Ален 37 и заминвит,идат Џет со 35 ...

Ke процвета Тери во Бостон :)

Некоја информација за Sixers има ?

Џру Холидеј барал максимален договор, најверојатно нема да го добие....

Сиксерс се еден од тимовите со кои разговараат слободните агенти Џамал Крафорд и Џаред Џефрис ...

Лавој Ален потпиша нов 3 годишен договор за 2 мил по сезона !

Лу Вилијамс реши да не ја искористи последната година од договорот и е слободен агент !

Стив неш е во разговори со Њу Јорк. Феникс би ѓи добиле Шамперт,Тони Даглас и уште тројца играчи со минимален договор.. Иначе Неш би зимал измеѓу 27-30 милиони, не е тоа премногу ?:unsure:

Стив неш е во разговори со Њу Јорк. Феникс би ѓи добиле Шамперт,Тони Даглас и уште тројца играчи со минимален договор.. Иначе Неш би зимал измеѓу 27-30 милиони, не е тоа премногу ?:unsure:

За колку години е сумава??

Ако е за 3 таман си е, Стиви лани имаше просек 11 асистенции по меч, такви ка него има уште 3 у лига, Вилијамс, Пол и Рондо, па сеа ти види дал е многу !!

Само Њу Јорк си са шупци, Шамперт е страшен талент, посебно у одбрана, ретки се у денешницата бековите со толку добра одбрана, а момакот е само една година у лига, грешка !!!

А зашто уствари па размена, Неш е слободен агент колку што знам ја ...:cautious:

заебаваш? дај линк ако можи...
ова е одлично за санс.
само... нели неш е слободен играч и можи кај сака да ој без трапма?
--- надополнето: 4 јули 2012 во 19:58 ---
За колку години е сумава??

Ако е за 3 таман си е, Стиви лани имаше просек 11 асистенции по меч, такви ка него има уште 3 у лига, Вилијамс, Пол и Рондо, па сеа ти види дал е многу !!

Само Њу Јорк си са шупци, Шамперт е страшен талент, посебно у одбрана, ретки се у денешницата бековите со толку добра одбрана, а момакот е само една година у лига, грешка !!!

А зашто уствари па размена, Неш е слободен агент колку што знам ја ...:cautious:

исто и ја знам... еве веќе торонто му понуди 2 или 3 годишен договор. освен ако не прават потпис-трејд... :confused:

еве најдов
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/07/04/report-knicks-in-lead-for-nash/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom