Sura
Gooner 4 Life
- Член од
- 6 мај 2010
- Мислења
- 3.422
- Поени од реакции
- 1.923
Верма......ВилширСега кој ќе биде следен капитен? Дај боже Ремзи.
Верма......ВилширСега кој ќе биде следен капитен? Дај боже Ремзи.
Како што знам,кој станува капитен го следи заминување овде. За 2 години 2ца капитени си заминуваат !Верма......Вилшир
А да дадеше 5-6 гола и да беше повреден 6 месеци ќе го имаше истото мислење?Клубот ги продава Насри и Фабре и носи второкласни замени и очекувате РВП да го трпи тоа цело време?
На човекот му изминува времето а тој сака титули,извинете но правилна одлука донел.
Немој да ме нападнете сега пошто ова е само мое мислење.
Ќе видиме колку титули ќе освои.....А да времето минуваше а Арсенал имаше трпение со неговите повреди. Колку слатка само ќе му беше титулата со Арсенал.....А зошто да не ја освоиме нареднава?Не те напаѓам, али не си фан на Арсенал затоа имаш такво мислење......(или па може си, не си ми познат)Клубот ги продава Насри и Фабре и носи второкласни замени и очекувате РВП да го трпи тоа цело време?
На човекот му изминува времето а тој сака титули,извинете но правилна одлука донел.
Немој да ме нападнете сега пошто ова е само мое мислење.
ами ако умреше сега воопшто муабет немаше да правиме за негоА да дадеше 5-6 гола и да беше повреден 6 месеци ќе го имаше истото мислење?
Една единствена сезона изигра на ниво при што целата игра на Арсенал се базираше врз него, и ајде ја ќе идам у појак тим тука нема титули.
Ногу ќе ми е јако ако го задржат и наредна година освоиме трофеј, да видам дали тогаш ќе сака да си иде.http://www.arsenal.com/news/news-archive/club-statement-robin-van-persie
Емммм дали ова значи дека ќе го држат сезонава......?????ОМФГ
Не паничам, коментирам на форум. Па погледни наназад кои играчи сме ги пуштиле и можеш да предвидиш дека ништо не е невозможно со Арсенал.И не паничете ауууууу сите ќе си отидат наредна сезона Вилшир ,Окс бла бла.....Не се сите кучки ко РвП.....
Сигурен си? Волкот ништо чудно да си оди ако не го добие тоа што го сака (не дека го заслужува, али таков е фудбалот денес). За Сонг се збореше дека се мисли да оди некаде исто така.Сите тие што се во Арсенал моментално, сакаат да играат за Арсенал а не за друг тим откако ќе постигнат 30 гола