Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.364
Поени од реакции
12.786
Кронке е најзаебаното зло,човекот парите ги направил купувајки поефтино продавајки поскапо шо значи дека кога тогаш ке му ги продаде акциите на Усманов,а доколку не се случи тоа и реши да го купи и останатиот дел од акциите(30%) е тогаш Арсенал ке влезе во неговата колекција од просечни тимови(Денвер Нугетс,Хокеј тим и фудбалски тим од Колорадо,и безбол екипа мисалм дека имаше) кои му служат само за пари правење,не го интересираат титули и успеси на екипите,копилето се нема појавно во медиумите од кога влезе во бордот никој незнае шо план има за клубот не за џабе го викаат Тифкиот Стан...според мене поарно Усманов да го купи целиот тим или барем да го пуштат во бордот на директори да си каже свое мислење кое вревуам на сите фанови ке им се допадне.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.818
Поени од реакции
10.171
This is an update for the fans about my current situation. I have kept quiet all this time out of respect and loyalty for the club and as agreed with Mr. Gazidis and Mr. Wenger, but since there is so much speculation in the media, I think it is fair for you guys to know what’s really going on at the moment.

As announced earlier this year I had a meeting with the Boss and Mr. Gazidis after the season. This was a meeting about the club’s future strategy and their policy. Financial terms or a contract have not been discussed, since that is not my priority at all.

I personally have had a great season but my goal has been to win trophies with the team and to bring the club back to its glory days. Out of my huge respect for Mr. Wenger, the players and the fans I don’t want to go into any details, but unfortunately in this meeting it has again become clear to me that we in many aspects disagree on the way Arsenal FC should move forward.

I’ve thought long and hard about it, but I have decided not to extend my contract. You guys, the fans, have of course the right to disagree with my view and decision and I will always respect your opinions.

I love the club and the fans, no matter what happens. I have grown up and became a man during my time with Arsenal FC. Everybody at the club and the fans have always supported me over the years and I have always given my all (and more) on and off the pitch. I am very proud of being part of this fantastic club for the last 8 years. As soon as Mr. Gazidis is back from his 2-week holiday in America further meetings will follow and I will update you if and when there are more developments.

Robin van Persie

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
This is an update for the fans about my current situation. I have kept quiet all this time out of respect and loyalty for the club and as agreed with Mr. Gazidis and Mr. Wenger, but since there is so much speculation in the media, I think it is fair for you guys to know what’s really going on at the moment.
As announced earlier this year I had a meeting with the Boss and Mr. Gazidis after the season. This was a meeting about the club’s future strategy and their policy. Financial terms or a contract have not been discussed, since that is not my priority at all.
I personally have had a great season but my goal has been to win trophies with the team and to bring the club back to its glory days. Out of my huge respect for Mr. Wenger, the players and the fans I don’t want to go into any details, but unfortunately in this meeting it has again become clear to me that we in many aspects disagree on the way Arsenal FC should move forward.
I’ve thought long and hard about it, but I have decided not to extend my contract. You guys, the fans, have of course the right to disagree with my view and decision and I will always respect your opinions.
I love the club and the fans, no matter what happens. I have grown up and became a man during my time with Arsenal FC. Everybody at the club and the fans have always supported me over the years and I have always given my all (and more) on and off the pitch. I am very proud of being part of this fantastic club for the last 8 years.
As soon as Mr. Gazidis is back from his 2-week holiday in America further meetings will follow and I will update you if and when there are more developments.
Robin van Persie

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.226
Поени од реакции
14.561
Гнаса!
Не треба да го продадеме нигде, нека скапе на клупа цела година

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Klootzak!!!!!!!!!!!!
Фак оф енд гуд бај!!!!!!

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Лош муабет, барем за Арсенал. Колку и да мислам дека не заслуживме ваков однос од Ван Перси, бидејќи го подржувавме 5-6 години кога по повеќе од пола сезона беше повреден, мислам дека ова ретко кој вака лично и искрено се обратил кон навивачите. Страшен играч е, и се надевам дека ќе остане и понатаму во клубот, ништо не е завршено, ама ако си оди се надевам дека нема да оди во Сити. Губењето и на Ван Перси, може искрено да не исклучи како голем клуб. Зошто? Затоа што сите големи имиња од кај нас си одат, следната година ќе биде Вилшир? После тоа Окс? Ќе изгубиме од Сити, Јунајтед и слично и ќе не теши Венгер дека не можеме да се натпреваруваме со такви плати и играчи? Така зборат Евертон, Сандерленд Астон Вила и остало. Се надевам нема да почнеме и ние, а Венгер и Газидис ќе се опаметат и ќе донесат квалитетни засилувања.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Само добар кеш да му извадиме и да се земе уште по некое квалитетно засилување.
Нема да трошам зборови веќе за него, за мене РвП е минато.....Не ни треба играч којшто мисли дека нема шанси да освоиме титула....Да ми биде поблиску ќе му даам еден зелен шлајм из дубине душе.....
И не паничете ауууууу сите ќе си отидат наредна сезона Вилшир ,Окс бла бла.....Не се сите кучки ко РвП.....

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.364
Поени од реакции
12.786
Само добар кеш да му извадиме и да се земе уште по некое квалитетно засилување.
Нема да трошам зборови веќе за него, за мене РвП е минато.....Не ни треба играч којшто мисли дека нема шанси да освоиме титула....Да ми биде поблиску ќе му даам еден зелен шлајм из дубине душе.....
И не паничете ауууууу сите ќе си отидат наредна сезона Вилшир ,Окс бла бла.....Не се сите кучки ко РвП.....
Не го мисли он тоа,така му рекле Газидис и Венгер според тоа шо го изјавил.
Сега треба да испаднат венгер и Газидис и да ни обајснат убаво шо се слчува во екипата кои се плановите..

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ако не друго барем Венгер донесе 2 супер засилувања кои ќе играат на истото место кое го игра и тој. Го правев истиот муабет пред 3-4 недели, нејќам да се цитирам. Како и да едно говно од играч помалку. Сите тие што се во Арсенал моментално, сакаат да играат за Арсенал а не за друг тим откако ќе постигнат 30 гола, бидете сигурни во тоа. Барем си кажа на време ако не за друго, како лани Секс Запрегаш и Насри.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Не го мисли он тоа,така му рекле Газидис и Венгер според тоа шо го изјавил.
Сега треба да испаднат венгер и Газидис и да ни обајснат убаво шо се слчува во екипата кои се плановите..
Хе?????Друже сигурно не му рекле Венгер и Гадзидис абе не сакаме титула ние а и изгледа немам шанса за титула!!! Кога се сретнале тројцата не се ни спомнало нешто за кеш туку РвП си сакал титули, па чим не сака да потпише значи не верува дека има шанса за титула.
Мислам дека доволен знак беа потпишувањата на Подолски и Жиру, не знам каква уште гаранција му треба,али кој го врти, само да му извадиме добар кеш......

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.495
Поени од реакции
87.410
АУУУ не верував дека ќе замине РВП. Не го сметав за таков ( не дека мислам за него дека е предавник или слично ), мислев дека ќе го продолжи договорот на 3/4 години. Затоа и ми беше помалце чудно што Венгер бараше цело време напаѓачи, изгледа и тој однапред знаел дека Робин нема да потпише нов договор :confused:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Море глупости му се тоа,изговори,му ги донесе Подолски и Жиру,квалитетни играчи,да не сака Меси да го купаме ???
И трансфер периодот не е завршен ,секако ке купевме уште некој,ама идиотот сака да си замине...нека си ги сокрше нозете маме му ебам...

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Сега кој ќе биде следен капитен? Дај боже Ремзи.

Kajgana Shop

На врв Bottom